Vintage Industrial Bar dovršio je još jedan kalendarski krug i na svoju rođendansku tortu upiknuo još jednu svjećicu pa ih sada ima ukupno dvije. Iako još mlad i nezreo, VIB se u dvije godine postojanja uspio profilirat' kao jedan od najcjenjenijih i najposjećenijih rock klubova u gradu, zemlji pa i regiji.

Kroz dvije godine djelovanja ugostio je značajan broj velikih i malo manjih domaćih i stranih imena iz svijeta glazbe, a u proteklih godinu dana postali smo redovni domaćini nekih od najposjećenijih koncertnih i DJ programa u gradu kao što 'Good Vibrations', 'Rockabilly Showdown' i 'Taste of Madness Festival'. Ostvarili smo brojne suradnje s kolegama iz glazbenih i medijskih krugova, a za naš upečatljiv i prepoznatljiv vizualni identitet brine se duo iz dizajnerskog studija ' kuna zlatica'. 

Sve navedeno i još više od toga, razlog je da kao i prošle godine svoj novi rođendan proslavimo cjelotjednim tulumom čiji ćemo početak označiti u utorak 9. prosinca s koncertima koje će odsvirati tri vrhunska hardcore benda: VANNA iz Bostona, Climates iz maglovite Britanije te Free Ride iz Zagreba. Vrhunac rođenanskog partyja očekujemo u četvrtak 11. prosinca kada će svirati njemačke psychobilly legende Mad Sin, a glazbeni igrokaz prije i nakon koncerta režirat će DJ Hellsonic.


Dakle, rođendan ćemo slaviti od utorka 09. prosinca do subote 13. prosinca. Ulaznice u pretprodaji za koncerte Vanne i Mad Sina nalaze se u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (Savska 160).


Kao što smo već spomenuli, čast da u utorak 09. prosinca otvore prvi dan rođendanskog tuluma pripala je Vanni, metalcoreašima koji se nalaze na popisima Epitaph i Pure Noise Recordsa. Petorka koju krase krvoločni vokali i jezgorviti riffovi stiže iz dalekog nam Bostona, a formirana je 2005. pod utjecajem bandova As I Lay Dying, Norma Jean i Every Time I Die. Da im producira prvi album 'Curses' angažirali su top producenta Matta Baylesa koji je svoj pečat prije toga ostavio na albumima Mastodona, Norme Jean, Pearl Jama, Soundgardena, The Fall of Troy i Minus the Bear.


Od tada do danas, Vanna je ispucala ukupno pet albuma, a 'Void' posljednji u nizu objavljen je ove godine pod produkcijskom paskom još jednog metal velikana Willa Punteyja.


Podršku Vanni pružit će britanski hardcore kvintet Climates rođen u u zemlji smoga i magle koji je u svega nekoliko godina postojanja stekao hrpetinu fanova diljem svijeta, o čemu svjedoče i turneje s bendovima Parkway Drive, A Day To Remember, Architects and While She Sleeps. Uz Vannu i Climates prvi dan rođenanskog veselja uveličat će i domaći muževi Free Ride koji su za početak 2015. godine najavili izlazak novog albuma. Ulaznica za ovu hardcore delikatesu u pretprodaji košta 30 kn, a na dan koncerta 50 kn.


Dva dana nakon hardcore tuluma, slavlje u Vintageu ugrijat će njemačkih, vintage, psychobilly iz Berlina, Mad Sin koji se zbog te prilike nakon tri godine ponovno vraćaju Zagrebu. Bend je osnovan 1987. godine, a njihov zvuk čini fuzija rockabillyja i punka. Prve koncertne korake napravili su svirajući po ulicama, bircevima i kafićima, no nedugo nakon, izbacuju debi album te se munjevitom brzinom upisuju u glazbenu povijest. Iako su često mijenjali postavu, osnivač Köfte DeVille sa svojim je bendom već skoro tri desetljeća. Cijena karte za koncert Mad Sina u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80.


Ulaznice za oba navedena koncerta mogu se kupiti Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (Savska 160).


Više informacija o ostatku rođendanskog programa uskoro! I, zapamtite 2. je bolji od 1.


VELIKO HVALA: Radio 101, Radio Student, Tportal Hr, Ravno Do Dna, Muzika.hr, Perun.hr, SoundGuardian, Portal PORT.hr, terapija.net, MIXER.HR, Dancing Bear, Zagreb kuna zlatica, Good Vibrations, Schmeck Daddy, dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking Twilight Promotion i SVIM BENDOVIMA I IZVOĐAČIMA KOJI SU SE DRUŽILI S NAMA!


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO