"D.I.T.A records" Hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci. Glavni pokretač i ujedno i vlasnik etikete je dobro poznati riječki Dj Tommy Marquez. Etiketa je fokusirana na House, TecHouse i Progrresive House glazbenu produkciju.

► Tomislav Pavletić a.k.a „Tommy Marquez" iz Rijeke, stari je DJ koji je započeo svoju karijeru davne 1999. godine. Njegov nastup zapamćen je u noćnim klubovima poput „La Noche" „Galileo" i ostalim riječkim klubovima. Za svoji performans kaže da prati ritam ritma divljih zabava. Čini sve kako bi postigao vruću atmosferu na plesnom podiju. Nakon 13 godina na sceni, 2014.g. odlučio je osnovati „D.I.T.A records" projekt i glazbenu etiketu. Aktualnim glazbenim stilovima poput House, Funky, Progrresive i Vocal House te Techouse glazbe nastojati će držati se ritma „Play That Beat" zabave.

► Željko Pavlović a.k.a „GROOVEZAX" riječki je DJ koji će biti zaslužan za startno zagrijavanje ekipe. Sa svojim vocal house uvodom pokazati će svoje dosadašnje umijeće DJ-inga za a „warm-up" nastup i „D.I.T.A Records" performansa.

https://www.facebook.com/zeljko.pavlovic

► Attilio Pessi je također riječki DJ. Već u ranoj mladosti pokazuje interes za elektronskom glazbom u svim njenim oblicima i žanrovima. Nakon dugugodišrnjeg rada i nastupanja dobio je status rezidenta u pozatom kvrnerskom klubu "Fun Academy". Od 2002. godine pa do danas, nastupao je u disko klubovima poput Colosseum, Mrrak,Villa Vranjes, Bounty, Lamparna i sličnim. Njegov stil glazbenog produciranja može se opisati kao energičan driving techno sa tribal, funk i electro elementima. Godine 2010-te, pokreće prvu hrvatsku DJ booking agenciju „Truesound Entertainment" i počinje organizirati vrhunske događaje diljem Hrvatske. Sudjelovao je na raznim projektima i festivalima, organizirao DJ natjecanja, turneje i slično. I dalje intezivno nastupa i planira se baviti istim zanatom. Do sada je nastupio sa imenima kao što su: Lars Klein, Alexander Kowalski, Alex Bau, Ade Fenton, Ben Long, Trevor Rockcliffe, Petar Dundov, Virgin Helena, Flash Golden, itd. Njegov nastup uveličati će ovaj serijal „Play That Beat" zabava.

► Damir Pushar nastupiti će kao jedan od glavnih izvođača „Play That Beat" partija. Njegov prvi release "NEW NAMES", 2009. godine postigao je vrtoglavi uspjeh te se mjesecima nalazio na broju 1 najprodavanijeg singla na DJ TUNES stranicama! Navesti ćemo nadalje samo velike uspjehe Damira koji je, zajedno sa njegovim produkcijskim partnerom Fabianom Jakopetzom, imao priliku za sudjelovanje u remiksiranju glazbenog uradka poznatog svjetskog DJ-a TIESTO. Nakon toga otvaraju mu se mnoga vrata u produkcijskom svijetu te sa Fabianom zajedno radi remikseve za prestižne današnje zvijezde kao što su Spartaque, Oliver Moldan, Airwave, Matt Darey, Jake Childs, Tourist, Danielle Petronelli i još puno njih. Damir Pushkar je u godinu dana izdao preko 60 releasova , a njegovi planovi za naredne godine su veliki. Svira najviše progressive i tech-house, a njegovi setovi su uvijek dinamični i puni energije!

► DJ Marko Berbakov dolazi nam iz Srbije. Njegova priča počela je krajem devedesetih s njegovim prvim posjetima velikih elektronskih glazbenih spektakla poput „Lucky Strike Urban Experience-a", koje su održavane halama Novoga Sada, Subotici i Beogradu, gdje je po 10 000 veselih ljudi uživalo u spektakularnim događajima. Prihvativši takvu vrstu muzičkog izraza, nastavlja pratiti zbivanja po klubovima koji su tada radili punom parom. Početkom 2000.g. i utjecajem njegovih uzora dobio je interes za miksanje elektronske glazbe. Nadalje je od 2002. godine počeo djelovati kao rezident poznatih klubova Novoga Sada. Može se pohvaliti suradnjom sa izvođačima kao što su Dave Mothersole, Eelke Klein, Edie Evil Richards, Virgin Helena i G-Pal i ostalima. Trake deep progressive i progressive zvuka pušta s ljubavlju jer sa sobom nose veliku količinu emocija. Njih sačinjava dubok i energičan "underground" zvuk koji ga samim tim i razlikuje te čini autentičnim u moru pravaca elektronske muzike. Njegovo današnje opredjeljenje za stil glazbenog izražaja naliči onome poput Richie Hawtina, stoga očekujte od njega pravi underground minimal.

UNDERGROUND RIJEKA & D.I.T.A. Records @ „Play That Beat Vol.2" - 23.08.2014. / Kostrena
Tango Beach Bar
Start: 20:00 End: 04:00
& Official After Beach Party
Start: 16:00 End: 19:00

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO