Dana 21. studenog, Stereo Club-u ugošćuje DJ-e Jock, Vlady, Element i DJ-icu Miss Trapped. Dođite i zaplešite s našom poznatom četvorkom! Zabava je zagarantirana, a kako bi se uvjerili usmjerite pogled na slijedeće zanimljive kratke biografije.

►DJ JOCK

Dolazi iz Splita, grada u kojem je rođen i odgojen te 2009. godine postaje rezident najpoznatijeg splitskog beach bar Kluba Pineta. Glazbom se počeo baviti sa svojih 14 godina.

Prošle godine je završio među prvih 5 DJ-a te je sudjelovao u natjecanju za prvo mjesto izbora za najboljeg hrvatskog Burn Residency DJ-a.

Sa svojih 17 godina počeo je raditi uz slavne Dj-e diljem cijelog svijeta, odvažio se i odlučio za veliku publiku pokazati svoje umijeće. Nakon prvih par produkcija i izdanja, u 2012. godini potpisivanjem etikete „Pornographic Records" njegovo zalaganje je ispunilo njegovu zamisao. Od suradnje sa DJ-om Christian Varela, nastavio je suradnju i sa stranim  poznatim DJ-ima kao što su Mark Knight, Umek, Slam, Spartaque, Paul Van Dyk, Alex Di Stefano,Gabriel D`or Borody, Paco Osuna, Nic Fanciully, Richie Hawtin, Ant Brooks,Tomy DeClerque i drugima.

S njegovim uratkom "Chicas" predstavio se i na raznim festivalima poput Tomorrowland, Awakenings, Electrobeach Festival, Exit Festival, Space Ibiza itd.

Da podsjetimo one koji još ne znaju, DJ JOCK pušta glazbu stila tribal tech-house i techno.

Njegova karijera je u razvitku i svakako imajte u vidu čuti od njega još kvalitetnih glazbenih djela.

►DJ VLADY

DJ VLady dolazi nam iz Rovinja i DJ-eja još od davne 1993. godine. Izdaje djela za poznatu domaću etiketu i glazbenu industriju Sound Lab!

Vrtio je ploče sa poznatim svjetskim producentima kao što su  Deep Dish, Sven Vath, Richie Hawtin, Derrick May, Umek, Oxia, Toni Rios, Valentino Kanzyani, Tim Taylor, Petar Dundov, Andy Slate, Felipe (at) Faithless Sister Bliss, Seb Fontaine, Danny Howells - Global Underground, Pete Gooding, Christian Darren, X-Press 2, Derrick Carter) i mnogim drugima.

Bio je i participiran u okviru velikih događanja različitih festivala poput Valkana beach num.3/4/5/6, MTV ADRIA 05 tour, BEAT BULL PARTY'S...

Pohvaliti ga možemo još i za njegovu rezidenciju u poznatome klubu „Monvi" i za nastupe u klubovima DALI, AQUARIUS, ESCAPE, GAUTAMA CITY, FORT BOURGUIGNON.

Njegovi uradci su pretežito house glazbenog stila, a na nadolazećem događaju možemo čuti i stilske varijacije poput tech house i tribal techno glazbe.

Već spomenuti dvojac, podržati će naši domaćini i mlade nade Riječke scene - Miss Trapped i Element DJ.

PETAK: 21.11.
START: 23:00h - 05:00h
ENTRY: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO