Play club Zagreb priprema pravu poslasticu za sve istinske ljubitelje vrhunskog clubbinga. U petak 27. veljače, svi će ljubitelji trance i progressive glazbe doći na svoje, održat će se veliki klupski party događaj pod nazivom TrancePort Vol. 11 - RESTART. TrancePort ekipa, Damien & Sunlab, zadnji su nastup, pred gotovo 3000 ljudi održali na Novu Godinu 2015. u Boćarskom Domu na festivalu Playground NYE Croatia, uz bok Thomasa Golda, Plastik Funka, Jewelz & Sparks, Vanillaz, Petra Dundova i još mnogih, te mnoge oduševili svojim glazbenim setom.

Nova lokacija TrancePort spektakla je novi zagrebački klub Play, smješten u Radničkoj ulici na lokaciji bivšeg kluba People's. Prekrasan interijer, pomno odabran sound & light system s ponajboljom kvalitetom zvuka u gradu i 2 elitno usklađena VIP prostora čine ovaj klub idealnim za novi TrancePort, čak 11-ti po redu, koji nosi naziv RESTART.

Trance glazba je u svijetu uz house najpopularniji žanr elektornske glazbe, koji sviraju vodeći i najskuplji DJ-i svijeta. I u Zagrebu se pokazalo da trance glazba ima svoju brojnu publiku, ponajviše zahvaljujući programu TrancePort.

Damien i Sunlab vodit će Vas kroz najnovije, a i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa Armin van Buuren, Tiesto, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Gareth Emery, Aly & Fila, Markus Schulz, Deadmau5, ATB, Paul Oakenfold...

Osim nove lokacije novo lice TrancePorta je i dodatan podžanr ove glazbe i novi izvođač: Aeriel Tribe, koji će biti zadužen za Psy Trance i Prog Psy Trance...

Nakon veće pauze svi već željno iščekuju novi TrancePort, znači sve su misli uperene prema petku 27. veljače i klubu Play... Let's trance!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO