Program kluba Play za ovu subotu 21. veljače dobio je novo, neobuzdano i razuzdano lice! Očekuje Vas JACKASS PARTY, na kojem će svi izgubiti kontrolu. Od 23:00h do 24:00h je tzv. "Jackass Hour" na kojem će Vaše omiljeno piće biti besplatno!

Tko preživi tih sat vremena, ostatak večeri može se zabaviti uz house klasike i vatreni nastup sexy plesačica, koje će plijeniti poglede svih prisutnih... Pod uvjetom da ste još u stanju gledati... :)

Glazba u Playu je specifična i jedinstvena je u gradu. Za nju je zadužen legendaran DJ Rene, poznat i kao DJ Ivan Bačić. 70% vremena sviraju legendarni house klasici, a 30% neizostavni novi hitovi.

Prisjetite se klasika kao što su "So Many Times", "Knights of Jaguar", "Make a move on me", "World is mine", "Lola's Theme", "Uninvited", "My My My", "Watch the Sunrise", "Tell me why", i mnogih drugih iz tog doba na koje ste plesali, zavodili ili bili zavedeni.

Zaigrajte se i Vi ove subote 21. veljače uz Vaše omiljeno piće u novom klubu Play. Vrijeme je igre, dakle, PlayTime. Za V.I.P. rezervacije i dodatne informacije kontaktirajte: 099/4458000 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO