HTC, globalni predvodnik na tržištu mobilnih inovacija i dizajna te Papaya, najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom te 23. najbolji klub svijeta prema top ljestvici prestižnog britanskog magazina DJ MAG, najavljuju nastup Nicky Romera i drugih najvećih svjetskih klupskih imena na festivalu HTC Day & Night 2014.

Festival HTC Day & Night 2014 održat će se od 14. do 18. srpnja. Kroz pet festivalskih dana, u sklopu devetog po redu HTC Day & Nighta u klubu Papayi na najpoznatijoj party plaži Zrće, publici će predstaviti trenutno neka od najuzbudljivijih imena s vrha svjetske DJ scene: Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Alvaro te Sunnery James & Ryan Marciano.

HTC i Papaya od 4. će srpnja svakog petka zajedničkim HTC weekly partyjem brojnim posjetiteljima plaže pružiti nezaboravan provod te ponuditi iznimno zanimljiv i bogat klupski program te fantastičan ambijent preuređenog kluba Papaya koji slovi kao najpopularniji klub u Hrvatskoj.

"U HTC-u, suradnju s klubom Papaya doživljavamo kao fantastičan spoj zabave i posla. S jedne je strane zajednička filozofija ljubavi prema vrhunskoj glazbi, druženju, zabavi, produktivnosti i kreativnosti, stvaranju uspomena na jedno nezaboravno ljeto u obliku fotografija i videozapisa u nevjerojatnim efektima i zapanjujućim bojama.

S druge je strane želja najboljih da budu s najboljima - a festival HTC Day & Night najbolju tehnologiju povezuje s najboljim glazbenim kreativcima i najboljom publikom," rekla je Petra Razić Rogić, direktorica HTC-a za regiju North Adriatic te dodala: "Na globalnoj razini, HTC prati rad najboljih svjetskih kreativaca, što uključuje i podršku vrhunskim glazbenim događanjima. Posebno nas raduje što imamo mogućnost sudjelovati u stvaranju jednog doista svjetskog ljetnog klupskog spektakla i u Hrvatskoj."

Program HTC Day & Night Festivala:

14.07. WONDERLAND MARINE predstavlja DJ ALVARO
15.07. SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
16.07. BEATTHROAT prestavlja SHOWTEK
17.07. NICKY ROMERO
18.07. URBAN ART FORMS predstavlja TOMMY TRASH

Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival dostupne su po cijeni od 59€, VIP ulaznice po cijeni od 99€ u Papayinom webshopu na www.papaya.com.hr/shop/tickets.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu se pronaći na službenoj stranici www.papaya.com.hr.

INFO O IZVOĐAČIMA:

ALVARO je nizozemski DJ koji u svega 4 godine osvaja klupsku scenu, a tek mu je 25 godina. Njegovoj brzo rastućoj slavi idu u prilog i nastupi na najvećim svjetskim manifestacijama poput Ultre u Miamiju, Tomorrow Land u Belgiji te Creamfields. Njegov rad prepoznaje i velikan Tiesto koji ga angažira za svoje turneje kao pratećeg DJ-a.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO čini nizozemski producentski i DJ dvojac sa vrlo istančanim osobnostima i zabavljačkim osobinama. Njihov je glavni cilj pružiti što bolji provod svojoj publici svojim deep i funky zvukovima. Upravo su zbog toga postali neodoljivi širokom broju ljudi. Glazbom se bave još od djetinjstva, a zajednička im je strast upravo house glazba. Odmah po završetku njihovog prvog zajedničkog nastupa, ubrzo su uslijedili nastupi u svim značajnim klubovima Nizozemske.

SHOWTEK je producentski dvojac, dva brata koji su svoju zajedničku strast pronašli u klupskoj glazbi. Gdje god da se pojave, u bilo kojem kutu svijeta njihovi su nastupi redom unaprijed rasprodani. U 2013. godini od strane glazbenih medija proglčašavani kao trenutno najvrući dvojac na elekronskoj sceni. Na produkciji i remixevima surađuju sa pop i r'n'b zvijezdana kao što je Chris Brown, a Billboard i MTV ih redovno svrstavaju u top 10 izvođača u dance kategorijama.

NICKY ROMERO je nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse, a MTV ga te iste godine najavljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, te dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta.

Singl "I could be the one" u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.

TOMMY TRASH je DJ i producent sa nominacijom za prestižne nagrade Grammy i VMA te sa platinastim prodajama CD-a koje izdaje za doskografsku kuću Axtone, njegovog popularnog kolege Axwell-a (ex Swedish House Mafia). MTV i Rolling Stone stavljaju mu etiketu izvođača na kojeg morate obratiti pažnju u budućnosti. Ovo će mu biti premijerni nastup ovog ljeta u klubu Papaya.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO