Anto i phillipe vraćaju se u Klub i pripravljaju vam još jedan fini doručak Riječka Mića dolazi na doručak. Nije dovoljno doručkovali? Anto Anto i phillipe vam pripremaju repete.

Subota, 22/11 @ Klub

FRüHSTüCK
w. Anto Anto (Whateverest)
& phillipe (CFSN / Illectricity)
+ Mićica (Miće Mace)
+ video by Niksel VJ

Upad: 15kn do 00:30, 25 nakon.

Nakon prvog obilatog doručkata, vrijeme je za repete. Nije da su posjetitelji ostali gladni, već je doručak bio toliko fin, da ga jednostavno moraju ponoviti.

Da li će znati kako? Da li ih još uvijek vole? Što je to bilo što je privuklo ljude, phillipeove čarape ili Anto Antova frizura? phillipeove čarape su se nakon dugog nošenja uprljale i raspale, a Anto Anto ima novu frizuru. Hoće li ponovno uspjeti, oni strijepe ;)

Serviraju vam ponovno svoj novi klupski koncept, dok u mikser meću samo najplesnije house, deep house i bass sastojke. Ovaj put će im se pridružiti i mixmajstorica Mića. Ona je fina i pristojna riječanka, sve dok ne doručkuje vino.

U nastavku priče:

Anto Anto, phillipe i soboslikar Niksel bore se za prevlast. Kažu da ljubav ide kroz želudac, pa da vidimo koji će od njih svojim kulinarskim sposobnostima osvojiti Miću. Nastavak se zove “ljubav je na travi” pošto će doručkat biti serviran jedno rano jutro na livadi u zagrebačkom parku Zrinjevac.

Uskoro!

Mića (Miće Mace)

Mića je alter ego jedne od članica riječkog Miće Mace dua. Miće Mace su nedugo proslavile svoj četvrti rođendan. U posljednje tri godine snimile su šaćicu mixeva, gostovale u mnogim klubovima od Italije, preko Slovenije do Srbije, organizirale tucet dobro posjećenih zabava, zagrijavajući balkanske dance floorove do usijanja!

https://www.facebook.com/micemace

phillipe (cfsn / Illectricity festival / phillitchevanje)

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je: najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest, te mnoge druge.

https://www.facebook.com/xphillipex
http://www.facebook.com/cfsn.org
https://soundcloud.com/phillipe_dj

Anto Anto (Whateverest / B O U N C E)

Anto Anto je jedan od osnivača Whateveresta. Budimpešta mu je inače baza gdje godinama predstavlja svoju viziju plesne glazbe, te puni mjesto rezidenta brojnih klubova. Član je tako i mađarskog kolektiva BOUNCE, kojeg prati i record label 8ounce records. Također, ugostili su ga mnogi festivali, unutar i van Hrvatske. I da, voli rnb i pastu.

https://www.facebook.com/aaaaantoanto
https://www.facebook.com/whateverest14
https://www.facebook.com/bouncebudapest

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO