Nova Valhalla se održava na prvi dan proljeća, u subotu 21.3.2015. u zagrebačkom klubu Močvara! Nastupaju Broken Rockers - Motörhead tribute band, Violate, 23 i Distance Or Die!

BROKEN ROCKERS (Motörhead tribute band, Zagreb)
VIOLATE (Thrash/Groove Metal, Zagreb)
DISTANCE OR DIE (Tracksuit Metal, Zagreb)
23 (Boner Metal, Zagreb)

BROKEN ROCKERS (Motörhead tribute band, Zagreb)
http://www.brokenrockers.freeiz.com/
https://www.youtube.com/watch?v=6ngDWnP2akE/
https://www.facebook.com/pages/Broken-Rockers-Motorhead-Tribute-Band/1566045506949060/
Broken Rockers su veliki Motörhead fanovi, glazbenici okupljeni da odaju čast najglasnijem i najružnijem bendu na svijetu. Možda nisu Motörhead, ali razvaljuju jednako kao original. Ne zaboravite - Rock and Roll is the only religion that will never let you down! Duh jedinstvenog benda Motörhead dočarat će vam na Valhalli!

VIOLATE (Thrash/Groove Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/Violate/
https://www.youtube.com/watch?v=mlEYuG-59KQ/
Violate je nastao krajem 2007. pod raznovrsnim utjecajima s ciljem da sviraju metal s mudima. Godine 2009. izdaju demo Sick Addiction. Nakon prisilne pauze od 3 godine, snimili su album Burn The Memory, vođen istoimenim prvim singlom za koji je snimljen odlično prihvaćen spot. U novoj postavi zvuče bolje nego ikad, rade na novim stvarima koje će još više kombinirati različite žanrove i utjecaje s ciljem da ne zvuče kao netko, već da stvore svoj unikatan zvuk. Naravno, najbolje se osjećaju na stage-u i to jedva čekaju pokazati. Neki od bendovi koji su utjecali na njihovo stvaralaštvo uključuju: Metallicu, Machine Head, Death, Panteru, Sepulturu... Zanimljiv mix old school thrasha i modernog metala s primjesama divlje neandertalske energije žele vam prikazati na Valhalli!

DISTANCE OR DIE (Tracksuit Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/DistanceOrDie/
https://www.youtube.com/watch?v=7ih6B22f3Ko/
Ova četvorka osnovana je 2010. godine u Zagrebu. Na početku su svirali Motörhead, Slayer, Black Sabbath i razne covere, a početkom 2012. kompletiraju bend i počinju rad na autorskim pjesmama te objavljuju demo - Demo Or Die, čime počinju širiti vjeru old school metala u trenirkama (Tracksuit metal). Trenutno rade na prvom full length albumu. Pozivaju vas na Valhallu da vam pokažu što znači tracksuit metal!

23 (Boner Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/bonermetal/
https://www.youtube.com/watch?v=50RSA4T0dQ4/
Njihove duše nisu s ovoga svijeta. Došli su iz dalekih mora beskrajnog kaosa, iz ovog svemira kao duhovi koji nastanjuju ljudsku vrstu. Ne postoji svemir, vrijeme ili bilo koja druga granica u mjestu odakle dolaze – oni ne mogu umrijeti! Oni su samo preporođeni u novog domaćina i igraju igru života iz početka. Svaki put kada uđu u novo tijelo, domaćin može osjetiti dio iz njihovih prošlih iskustava i kušati komad kaosa koje nose kao suštinu duše. Došli su natrag na Zemlju, ali ovaj put kao glazbenici iza broja 23, kao krajnje utjelovljenje duhovnog u materijalni svijet. Oni su 23 i sviraju boner metal te vas zovu na Valhallu!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su DIO, Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Gloryhammer, Majesty, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 10. studijskog albuma njemačkih power legendi Blind Guardian - Beyond The Red Mirror, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Valhalli!

Valhalla info e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO