alpe0701151

Dragi prijatelji kluba Gjuro 2, poštovaoci našeg odabira muzičke kvalitete i dobrog zvuka, iznimno nam je zadovoljstvo najaviti stranog gosta za kojeg ste vrlo vjerojatno čuli, a ako i niste, vrijeme je da čujete! Mi smo se potrudili u ovo zimsko doba unijeti nešto topline a ujedno i svježine u glazbenu scenu. Stoga ćemo Vas počastiti izuzetnim gostovanjem za koje smo sigurni da će Vam ostati u dobroj uspomeni kao i sva dosadašnja koja smo organizirali, a na koja ste se rado odazvali.

Toplinu i vrućinu u ove hladne dane na početku godine, unijeti će talentirani i aktualni DJ i producent iz Srbije, čiji talent se primjetio od "Exit Festivala", pa sve do "Amsterdam Dance Eventa"! U pitanju je TKNO, koji će zasigurno oduševiti svojim stilom sve štovaoce plesne elektronske glazbe, s obzirom da se radi o jedinstvenoj fuziji Techno glazbe koja kroz svoje mračne elemente, hipnoticke melodije i snažan groove opisuje pravu moć njegove osobne produkcije.

Kroz godine, razvijao se i profilirao kao umjetnik, pa je svojim znanjem i talentom izdao svoju produkciju na neke od vodećih Techno izdavačkih kuća današnjice poput:

Selected Records, Yin Yang Records, I Am Techno, Italo Business, Renesanz, Audio Elite, Patterns, Reload, Sabotage Records...

Na istima je surađivao sa globalno poznatim i priznatim producentima kao što su:

Bryan Cox, Pedro Delgardo, Peppelino, Sisko Electrofanatik, Anti-Slam & W.E.A.P.O.N., Dataworx, Danny Fontana, Joe Brunning, Dolby D, Forest People, Hristian Stojanowski...

Da je kvalitetan producent u pitanju dokazuje činjenica da njegovu produkciju sviraju velikani kao što su:

Carl Cox, Cristian Varela, Christian Cambas, Oxia, Richie Hawtin, Slam, Adam Beyer, Marco Bailey, Piatto, Mark Knight, Dandi & Ugo, Sasha Carassi, Drumcomplex, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Axel Karakasis, itd.

Svoj debi nastup u Zagrebu odraditi će baš u klubu Gjuro 2, čime se iznimno ponosimo, jer našem gradu možemo predstaviti aktualnog umjetnika iz regije.

DJ podršku će mu pružiti naši lokalni dečki i majstori o kojima ne treba puno pričati, već je dovoljno samo spomenuti, tako da se pripremite na močne Techno setove koje će odsvirati TEO HAROUDA i FABIAN JAKOPETZ.

Event će trajati do samog podneva, tako da je ovo nezaobilazna lektira za sve koji vole plesati do iznemoglosti. Dobro nam došli! Pozitivna atmosfera i nezaboravan provod osigurani! :)

UPAD: Cure FREE do 01 h, nakon 20 kn, a dečki 30 kn all night.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO