Nakon odrađene ljetne sezone i organiziranih klupskih zabava na kojima je davana prednost stranim izvođačima i tech-house zvukovima, a čiji je temelj bila plesna glazba, Pure Underground nastavlja seriju partija i u riječkom klubu Crkva. "Crkva je jedinstveno i čarobno mjesto u Rijeci, zajednica slobodnomislećih ljudi. Crkva je posvećena elektroničkoj glazbenoj kulturi u svim svojim varijacijama pokreta, oblika i zvukova. Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje".

Predstavljamo vam official trailer za otvaranje zimske sezone Pure Underground zabava u klubu Crkva.

https://www.youtube.com/watch?v=2D0GyaXbl6Y


DJ Claus Cottini je mlad i karzmatičan riječki DJ koji sa svojih 28 godina pušta glazbu iz ljubavi i svira s istom svrhom. Njegova zaljlubljenost u glazbu primječena je u njegovo rano đačko doba, od kada je počeo svirati bubnjeve s bendom. Strast se razvila od 2003. godine kroz preslušavanje svjetski poznate glazbe.


Do danas su njegove snimke izdane pod etiketama poput „BlackSoul“, „MiniCoffe Records“, „Empro Music“, „Code 2 Records“ i ostalim koje vrijedi preslušati. Kako bi poboljšao svoje znanje, vještinu i tehniku rada, preselio se u Beograd gdje je pohađao „SAE“ školu i institut za produkciju, koju je završio kao jedan od najboljih.


Naš DJ dokazao se i svojim performansom u puno stranih inozemnih klubova poput klubova u Švicarskoj, Austriji, Grčkoj, Srbiji i Sloveniji.


Do sada je također bio i rezident u brojnim ljetnim klubovima duž hrvatske obale, a trenutno je rezident riječkog kluba Crkva. On je također dio tima Pure Underground koji sudjeluje organizaciji nadolazećih događanja i u promociji novih talenata grupe. Claus Cottini je isto tako i učitelj mlađih generacija, kao mentor u udruzi i školi za DJ-ing „Spirit Rijeka“, te na taj način odlučno nastavlja dijeliti ljubav prema glazbi.


DJ Labozz je počeo sa svojim radom 2009. godine. Ljeto 2010 i 2011 pokazao se puštanjem glazbe na plaži Zrće. Tih godina sudjelovao je u „Collegium“ organizaciji partija na brodovima i puštanju glazbe. Od 2013. godine osnovao je i krenuo raditi na „ Underground Rijeka“ projektu. Ima ulogu predstavljanja lokalnih i globalnih glazbeno talentiranih izvođača, a sve to koristeći „Funktion-One“ sistem novog nemjerljivo kvalitetnog ozvučenja. Od 2014 godine on je također i dio „Patent-Skillz“ i „Reload“ organizacije te kuje leguru riječke underground glazbene scene. S ljubavlju prema glazbi i ljudima koje voli usrećiti glazbom za plesanje, precizno odabire trake za techno i tech-house dozu plesnjaka. Publika je uvijek nanovo iznenađena njegovim preformansom!


Ronnie M je jedan od mlađih generacija riječkih dj-a, koji je veliki obožavatelj glazbe od klasične glazbe, funka, hip-hopa, trip-hopa... i naravno elektronske glazbe. 2013 završava Spirt-ovu DJ radionicu, te ubrzo nakon dobiva priliku nastupat na Pure Underground eventima, te još raznim drugim eventima na području Rijeke. Puštao je glazbu na mjestima poput Tenk, Palach, Kosi toranj, Nemo Pub, Music festival, Carnival zabavi i raznim događanjima u režiji „Spirit“ organizacije.


Poslušajte njegov set na našem podcastu: https://soundcloud.com/roland-marsanic/ronnie-m-underground-rijeka


Miss Soulfly


Istaknutim interesom, već u ranim godinama života, stekla je osnovno glazbeno znanje sviranja klavira te je samouko savladala sviranje gitare. U srednješkolsko doba počela je primječivati glazbu, apsorbirati i učiti o glazbi koja je bila dio njene duše i srca. Godine 2006., u toku njenog studiranja, započela je svoje iskustvo s DJingom. Pridruživanjem riječkoj „Spirit“ organizaciji dobila je mogućnost proširivanja njenog stečenog znanja. Te godine prijavljuje se za njen prvi „kRik“ DJ natjecanje te na istom osvaja treće mjesto. Od tada neprestano sudjeluje na brojnim gažama. Godinu dana kasnije, stekla je SAE diplomu za audio inženjering i dostigla konkretno poznavanje pozadisnkog sustava za audio produkciju.


Tijekom karijere nastupala je diljem Hrvatske, u susjednim državama Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji, a ponešto i u Italiji, Makedoniji, Švicarskoj, Njemačkoj. Otkad se dogodio Burn Residency DJ Miss Soulfly, kao pobjednica natječaja koji joj je otvorio vrata ka uspjehu na svjetskoj pozornici elektronske glazbe, nastupa i u Velikoj Britaniji te Španjolskoj u Sankeysu na Ibizi gdje je nakon bootcampa dobila i cjeloljetnu DJ rezidenciju. U odnosu na njen nastup i kvalitetan pristup puštanja glazbe, upoznavši vlasnika NYC kluba Sankeys dobila je poziv i u New York, a još mnogo takvih očekuje, što je, nakon već dvije odrađene sezone, sasvim normalno!


O njenim ostvarenim snovima govore njeni mnogobrojni fanovi. Održala je i govor na dve skupštine burn Residency Bootcamp-a na kojima je ukratko javnosti ispričala svoje dojmove. Vrijedna Marina Karmarko je, kako riječki tako i hrvatski ponos i nadamo se da će sa svojim stavom odlično napredovati i dalje. Marina Karamarko se vraća u Hrvatsku u Rijeku početkom listopada, a njena riječka organizacija Pure Underground priprema joj party dobrodošlice.


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO