Bit će to prilika za svjetsko jednodnevno slavlje od Ujedinjenog Kraljevstva do Francuske, Hong Konga pa do Japana. Šampanjci kuće Moët & Chandon u središtu su jednodnevne proslave Moët Party Day! Moët & Chandon ponudit će nezaboravno uživanje u svojim šampanjcima u suradnji s najmodernijim restoranima, barovima i lounge barovima diljem svijeta! Hrvatska će se upisati na svjetsku kartu obilježavanja globalnog Moët Party dan sa čak sa dva događanja!

Lido Bevanda beach resort u Opatiji mjesto je održavanja dnevnog  slavlja.

Pijesak, ležaljke, more, čine dobar dnevni ugođaj, a kada tome još dodate Moët & Chandon, te posebno osmišljene sportske aktivnosti samo za ovaj dan, onda znate da imate sve sastojke za odličan provod na Moet Party danu.

Večernji party održat će se u night baru Karolina u Rijeci!

Moët & Chandon posebno za Vas taj dan dovodi DJ zvijezdu Willy Monfret!

Willy Monfret, francuz čije se ime posljednjih godina pojavljuje na glazbenoj sceni. Proslavljeni model, DJ/producent i glumac. Kao model radio je s poznatim brendovima poput Ralph Lauren, Vogue, Benetton, Revlon, Carrera & L’Oreal, zvjezda je spota Nicky Minaj za pjesmu Right Tru Me te od nedavno suradnik Davida Guette. Bio je i zaštitno lice brenda Sean John, kojeg potpisuje P. Daddy.

Putujući svijetom, Willy Monfret, otkrio je strast prema glazbi, što je i dovelo do nastupa u naj prestižnijim klubovima. Nedavno je potpisao ugovor s Universal Musico-om i U!Think, pod čijim imenom se zastupaju Mike Tyson, Pelé, Neymar Jr I izvođači poput Justin Bieber, Ariana Grande, Nicki Minaj, Taylor Swift i druga svjetska imena. U vrlo kratkom vremenu njegova karijera DJ-a vrtoglavo je krenula uzlaznom putanjom i pretvorila ga u međunarodnu ikonu te danas svoju rezidenciju ima i u poznatom Cavalli klubu na Ibizi. Njegov posljednji EP za pjesmu Encore podržai su imena poput Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Thomas Gold i mnogi drugi.

Zašto je Moët Party Day 11. lipnja?

Jer lipanj označava početak ljeta, a 11. lipnja je važan datum u povijesti savoir-fête, slavljenja životne radosti. Na taj dan 1967. godine rođena je tradicija prskanja slavljeničkim šampanjcem i to na 24-satnoj utrci Le Mans u Francuskoj. Pobjednik utrke, Amerikanac Dan Gurney učinio je nešto sasvim neočekivano: promućkao je bocu Moet & Chandona i sve prisutne oko sebe poprskao i okupao u šampanjac. I tako je rođena nova slavljenička tradicija.

Možete odabrati šampanjac za svoje posebne trenutke tijekom dnevnog dijela Moët Party Day slavlja. Želite li probati popularni Moët Impérial, svakako ne propustite probati šampanjac u novim malim bočicama? Ili se možda želite osvježiti čašom Moët Ice Impériala s kockicama leda? Ako ste noćna ptica, dopustite da vas smjela ponuda kuće Moët & Chandon inspirira. Proživite nezaboravni #moetmoment trenutak uz živahni N.I.R. Dry ili legendarni Moët Imperial.

Pratite #moetpartyday događanja online na moet.com. Pronađite sve lokacije u svojoj blizini na kojima možete proslaviti Moët Party Day i provjerite novosti i trenutke zabilježene fotoobjektivom s proslava diljem svijeta. #moetpartyday#moetmoment#openthenow

Kampanja THE NOW: Moët & Chandon slavi radost življenja. Moët & Chandon zna da s otvaranjem svake boce šampanjca, svake dvije sekunde diljem svijeta, počinje novi doživljaj, a svaki doživljaj je #moetmoment trenutak koji treba proživjeti sada. #openthenow

Vise o Moet Party Day u Hrvatskoj na:

www.facebook.com/Moët-Chandon-Croatia-359870754155865/

*****

Moët Party Day dijeli osjećaj životne radosti i slavlja koji Moët & Chandon širi već više od 270 godina. To se osjetilo i 1993. na obilježavanju 250. godišnjice kuće Moët & Chandon kada se balon The Spirit of 1743 otisnuo na nevjerojatno putovanje. Usput je posjetio neke od svjetskih znamenitosti od kojih zastaje dah poput svjetskih metroplola, piramide u Gizi i Kineskog zida.

2006., Moët & Chandon očarao svijet spektakularnim osvjetljenjem Kipa slobode. Tom prigodom 120. godišnjicu slavili su i Kip slobode i šampanjac White Star kuće Moët & Chandon u SAD-u.

Naravno, osjećaj životne radosti bio je prisutan i 2013. prilikom obilježavanja 270. godišnjice kuće Moët & Chandon u New Yorku uz ambasadora branda Rogera Federera.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO