U petak 8.4. ponovo u Karolinu stiže poznato lice HR DJ scene - DJ CARL MAXX. Carl Maxx je jedan od najpoznatijih DJ-a u HR, aktivan na sceni već više od 15 godina. DJ koji je potekao iz generacije koju prije svega vežemo uz najpoznatiju party destinaciju u HR - plažu Zrće. U posljednjih 10ak godina, kroz nastupe iza DJ pulta Aquariusa i Papaye bio je dio ekipe koja je kreirala priču o tom prestižnom mjestu. Najveći trag ostavio je u gradu iz kojeg i dolazi, gdje je dugo radio kao rezident kultnih klubova zagrebačkog Saloona, Gjure i Mansiona.

Svoje setove vrtio je na nastpima uz Axwella, Fedde Le Granda, Armina Van Buuren, Hardwella i mnogih drugih, a u svoju referencu stavlja apsolutno najveće i najpoznatije klubove u regiji te megaspektakle poput Kinky Malinki u Londonu, Ultra Europe festivalu u Splitu i Ultra Beach Party-u na Hvaru gdje je nastupio kao dio DJ dua Golddiggers.

Iako osobno preferira house glazbuu svojim setovima, osjete se utjecaji različitih glazbenih stilova, što ne čudi, obzirom da je poznat kao DJ koji nikada nije bio rob jednog žanra.

Svako gostovanje Carl Maxxa u Karolini obilježila je sjajna atmosfera, prepun i rasplesan podij. Recept je uvijek isti - house prije svega uz „bits & pieces“ svega što je potrebno za odličan party do jutra!

Svi ste pozvani! Vidimo se u Karolini!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO