Najatraktivniji hrvatski bend TBF, koji je oborio sve rekorde posljednjim studijskim albumom „Pistaccio metallic“, a koji trenutno priprema i novo studijsko izdanje, nastupiti će u petak, 27. ožujka u Rijeci u Night baru Karolina. Uz veliki broj postojećih hitova, već objavljeni singlovi sa novog albuma „Banane“ i „Neću ti ništa“ obećavaju sjajan provod publici u Rijeci, jer TBF koncerti uvijek donose odličnu svirku, puno plesa, gromoglasnog pjevanja, smijeha i zabave.

Ova splitska šestorka se od svog nastanka 1990. godine, nametnula jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank soul i rege zvucima. Direktni tekstovi pjesama prožeti lokalnim humorom i nepresušnom socijalnom tematikom, spotovi koji su uvijek koncipirani kao mini filmovi i sjajni i originalni nastupi već godinama osvajaju najrazličitije generacije publike.

Njihovo posljednje izdanje „Pistaccio metallic“ nikoga nije ostavio ravnodušnim, a rasprodane dvorane i tada najprodavaniji album u Hrvatskoj doveli su ih do titule jednog od najtraženijih bendova na ovim prostorima. Da momci iz TBF-a imaju veliku bazu fanova i u Rijeci pokazuju sjajni nastupi na tim prostorima.

Ulaznice za nastup TBF u Rijeci biti će u prodaji od 04.03.2015. na prodajnim mestima Caffe bar Karolina i Pommery. Cijena ulaznice u pretprodaji iznositi će 50 kuna, dok će na dan koncerta karta biti 70 kn.

Potražite bend i na Facebooku:

http://www.facebook.com/pages/TBF-Official-FanClub/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO