Najseksi ljetni festival Allure Music Festival u klubu Kalypso samo uz ženske note! Od 21. do 23. srpnja u klubu Kalypso na plaži Zrće, predstavit će se najseksi festival ovog ljeta, Allure Music Festival, koji stavlja žene u središte priče ovog privlačnog glazbenog iskustva. Naime, sve DJ-ice, plesačice, hostese, promotori i ostali artisti biti će isključivo žene!

Pridružite se ovom seksi putovanju i doživite glazbenu senzaciju na kojoj su duhovnost, senzualnost i zavođenje uz iskru dobre glazbe kombinirani u nezaboravno ljetno iskustvo. Pred brojnom publikom kluba Kalypso, predstavit će se neke od najboljih i najseksi DJ-ica na sceni.

DJ Mari Ferrari, najseksi DJ-ica 2014 - DJ Seherezade, DJ Dea, Glia, Playboy zečica i globalno popularna DJ zvijezda Viktoria Metzker, DJ Lady Dee, Manatea i resident DJ-ica kluba Pache Ibiza - B. Jones, kao DJ zvijezde festivala, Amadeea na električnoj violini i plesačice iz plesne skupine High Heels High Hopes, pripremaju pravi spektakl u Kalypsu. Više o događaju možete pogledati na www.allure-music-festival.com i na www.kalypso-zrce.com.


Od 21. srpnja, svakog će utorka i četvrtka u popodnevnim satima na Afterbeach party-u kluba Kalypso, posjetitelji moći uživati u još jednoj programskoj poslastici, a to je Arcadia Delight, popodnevni event koji asocira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije.


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO