Ljeto nam se približava a topli dani mame nas iz zatvorenih prostora i zovu na vruće ljetne partije. U susret ljetu Green Gold Club pripremio je novi festival koji će vam dovesti atmosferu ljetnih after partija razvikanih ljetnih destinacija i to u središtu Zagreba. Ova prava ljetna zabava naime događat će se u atriju u prekrasnim vrtovima Green Gold Centra koji će za tu prigodu biti specijalno uređeni po uzoru na mnoge ljetne party destinacije. Summer Garden festival počet će već kao pravi ljetni after 17.6.2016. u 17 h i trajati do 1 h. Cijeli ambijent bit će ukrašen cvjetnim aranžmanima, a u samoj središnjoj fontani odvijat će se pjena party. Za muzički dio biti će zaduženi razvikani zagrebački hip-hop RNB Dj-i DJ Don Tom i DJ Daisy koji će sve pristune rasplesati sa najvećim hip hop, RNB i pop hitovima.

DJ Don Tom  kao dugogodišnji resident mnogih klubova razvija dinamičnu komunikaciju sa publikom igrajući se sa bogatom lepezom funk, hip hop, rock, dnb, house, disco glazbe koja je ujedno i temelj njegovog klupskog programa pod nazivom Music Quest. Nastupajući sa Bolesnom Braćom, Sheek Louchom (L.O.X.), Neredom i Stokom i Ines Gotsoul stekao je iskustvo u praćenju live nastupa. Kroz desetljeća svima nam poznatih klasika 60.-tih, 70.-tih i 80.-tih Don Tom svoj repertoar neprestano osvježuje sa naizgled nespojivim kombinacijama 'starog' i 'novog pa ni ovom ljetnom điru neće faliti dobrih plesnih hitova.

DJ Daisy zagrebačkoj publici poznat po zaraznim plesnim pop i RNB hitovima kao stalni gost Green Gold Cluba dodatno će rasplesati posjetitelje, a plesnu atmosferu dodatno će zagrijati i First Entertainment plesačice sa Ibize koje će za ovu priliku biti ukrašene cvjetnim detaljima u Flower power looku!

Na atraktivnom Summer Garden Festu osjetite pravu atmosferu vrućih ljetnih after-partya u središtu metropole i zaplešite već pod zalaskom sunca. Ulaz je slobodan.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO