Dino Dvornik Tribute Band ove vas je godine u svom ciklusu velikih, godišnjih, klupskih koncerata, odlučio počastiti novim spektaklom u impozantnom Green Gold Clubu! Band, koji se redom sastoji od eminentnih i nagrađivanih glazbenika, predvodit će Nikola Marjanović, frontmen grupe Sane, koja se istaknula briljantnim obradama nekih od Dininih hitova!

Na koncertu, koji će se održati 23.10.2015. s početkom u 22.30, pridružit će nam se i gosti: Davor Gobac i Elvis Sršen NoA.

Elvis je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, koji svojim pjesmama i obradama u potpunosti osvaja naklonost kritičara i publike! Na Elvisovom novom hitu sudjelovali su ni više ni manje nego glazbenici velikog Princea!

Osim toga, na bini će se pojaviti i Zvonimir Bučević Buč, trenutačni basist grupe Boa, a bivši član The Bastardza, Parnog Valjka i Songkillersa s kojima je, uz klavijaturista Gojka Tomljanovića, koji takodjer svira u Dino Dvornik Tribute Bandu, zaslužan za vrhunski album Dino Dvornik & Songkillers - Live in Muenchen.

Za ovu prigodu standardni band je pojačan za još jednog klavijaturista, svojedobno također iz Dininih redova - Juricu Leikauffa.

Glazbenici koji sviraju u Dino Dvornik Tribute Bandu su ljudi koji su svirali sa "hrvatskim kraljem funka" u raznim razdobljima njegove karijere i ponajbolji hrvatski instrumentalisti:

Alen Svetopetrić - Bas (Tony Cetinsky)
Zoran Jaeger Jex - Gitara (The Bastardz)
Gojko Tomljanović - Klavijature (Josipa Lisac, The Bastardz)
Jurica Leikauff - Klavijature (Prljavo Kazalište)
Ivica Premelč Ywek - Sax (Prljavo Kazalište, The Bastardz)
Igor Šega - Bubnjevi (Nina Badrić)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO