Za svjetski dan plesa 29.4.2016. Green Gold Club pripremio je vruću latino-gipsy plesno-koncertnu večer koju ćete dugo pamtiti! Ekskluzivno, nakon nekoliko godina izbivanja s domaće scene, latino band Gitano nakon mnogobrojnih inozemnih turneja i koncerata nastupit će pred zagrebačkom publikom. Ova posebna latino-gipsy večer oslobodit će sve pokrete u vama, a uz band Gitano na plesnom podiju prdružit će se i članovi SALSA Plesnog Centra, te mnogobrojni plesači, uz koje ćete postati pravi plesni virtuoz.

Grupa GITANO, naš možda najisplativiji izvozni muzički proizvod, vraća se sa novim ritmičnim mixevima na scenu i donosi vam nezaboravnu latino-gipsy feštu, kakve su nekoć osvajale sve europske metropole. Svojedobno naša najpoznatija latino-gipsy grupa, čuvena po izvedbama pjesama Gipsy Kings i obradama najvećih domaćih i svjetskih hitova te evergreena u latino-gipsy stilu, nakon brojnih nastupa upravo na ovaj poseban datum vraća se pred domaću publiku. Gitano je u 90-tima imao godišnje i preko 150 koncerata po Europi. Nastupali su pred tisućama ljudi i bili jedni od glavnih aduta gradskih, korporativnih, karnevalskih i privatnih priredbi, a na mnogim feštama i glavni headlineri. Koliko su bili traženi dokazuje i nastup u koncertnoj dvorani ekskluzivnog TennisBar-a u Bad Homburgu, gdje su pred Božić/Novu godinu u istom tjednu nastupali ni više ni manje nego Whitney Houston i Joe Cocker. Bili su najtraženiji sastav za vrhunsku zabavu, pa nije ni čudo da im je cijela godina bila „radna". Latino-gipsy momci  bili su česti gosti svih velikih zabavno-glazbenih emisija na TV '90-tih i traženi aduti dobre atmosfere na europskim i regionalnim trgovima i eventima.

GITANO - Gipsy Kings mix:

https://www.youtube.com/watch?v=TeiiQ74DIiA

Ono što ih odlikuje je snažna energija, ubacivanje i prepjev rock, pop, zabavnih te etno i narodnih sadržaja u latino ritmove, pa se nemojte začuditi ako ćete u latino-gipsy ritmu zaplesati na Zdravka Čolića, Harisa Džinovića, Željka Joksimovića, Olivera, Gibonni-a, Tonya Cetinskog, Parni Valjak, a i na mnogobrojne strane poznate hitove.

GITANO - domaći mix:

https://www.youtube.com/watch?v=nq1lnZiIOtg

Uz ovakve energične muzičare u paketu za najsavšeniju plesnu noć dolaze i vrhunskih plesači SALSA Plesnog Centra, škole koja je nakon 12 godina rada i otvaranja kao prve salsa plesne škole u Hrvatskoj, odškolovala generacije i generacije hrvatskih salserosa. Salsa P.C. je ponosni nosioc Salsa Groove party, plesnjaka koji je već dugi niz godina predstavlja mjesto susreta, druženja, zabave i naravno plesa. Za 29.4.2016. Svjetski dan plesa pripremit će "battle" band vs publika i osnovnu školu salse za početnike, prije i poslije nastupa Gitana.

Dakle, za ovu posebnu noć sve što vam treba je zanjihati kukiće te hrabro zaploviti uz latino i gipsy ritmove i osloboditi plesača u sebi. Ulaz je slobodan, a da večer bude još primamljivija Green Gold Club pripremio je osvježavajuće koktele Simpy Red, Royal Red, Sex on the Beach po vrlo pristupačnoj cijeni od 25 kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO