U petak 31. listopada, Gallery club Zagreb, u suradnji sa ZŠEM i ESN predstavlja najveći Halloween Party u gradu! Noć vještica u jezivoj atmosferi mističnog jezera Jarun sama po sebi diže adrenalin, a tek klub Gallery scenografijom i kostimografijom dotjeran u Halloween duhu, nalaže da ne smijete propustiti ovaj party.

Udruge studenata ZŠEM i ESN nakrcat će klub brojnim maskiranim studenticama i studentima, tako da će vampire, vampirici, vještice, demine i slične spodobe vladati klubom ovu noć ludila, a prigodnoj jezivoj atmosferi pridonjet će i sexy plesačice skupine Unique Entertainment, koje će također biti prigodno kostimirane, te će zavodljivim pokretima hipnotizirati mušku populaciju u klubu.


Maskirajte se i Vi i prigodno nam se pridružite u jezivoj atmosferi mističnog jezara Jarun 31. listopada u klubu Gallery na najstrašnijoj noći u godini - Noći vještica. Dan nakon toga je, naravno, neradan, pa se možete zabavljati u društvu zombija, vampira, demona, vukodlaka, duhova i zavodljivo zgodnih vještica uz najveće glazbene hitove današnjice sve do ranih jutarnjih sati.

INFO / V.I.P. REZERVACIJE: 099 444 2 444

Cijena ulaznice: M – 30kn / Ž – 20kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO