Ekipa IN THE CLUB za vas dovodi u goste hrvatski house dvojac SOUND DEFORMER & DJ JOHNNY I., koju čine Hrvoje Čirjak i JohnnY I. Sa svojim nastupom odvest će vas u proljetne mjesece i lude zabave koje vas uskoro očekuju po hrvatskim obalama. Hrvoje Čirjak, talentirani glazbenik iz Zadra, klubovima poznat kao Sound Deformer, iz godine u godinu, sve više privlači pozornost na sebe svojim performansom na latino bubnjevima.

Svojom energijom, šarmom i dobrim ritmovima podiže atmosferu do vrhunca u svakom klubu.Novine i web portali vrište naslovima, Sound Deformer zapalio atmosferu, jer uz bubnjeve koristi električnu gitaru, pali vatru, pjeva sa publikom a već je imao priliku okusiti "stage diving". Svojim stilom, izgledom i pozitivnom energijom na nastupu. Svoj talent potvrdio je na showu Britains got talent, gdje je ušao u uži krug natjecanja te tako pokazao svima kako se sviraju bubnjevi.

Njegove nastupe imali ste priliku vidjeti u Khali, vodičkom Exitu, šibenskom Insideu, zadarskoj Ledani, te na mnogim drugim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu dok je njegovog kolegu DJ JohnnY-a ljubav prema klupskoj i plesnoj glazbi tinjala još iz doba dok je bio tinejdžer. Osim talenta i dobrog izbora glazbe zna ono najvažnije - komunicirati i osjetiti što publika na plesnom podiju želi te im kroz dobar set pružiti energičnu i plesnu večer. Voli "pričati" priču igrajući se ritmovima tijekom svojih setova. U zadnje tri godine upravog zbog toga njegov angažman postaje zapažen od strane publike.

Johnny se tako profilirao u jednog od traženijih klupskih DJ a na Jadranu te često nastupa na korporativnim eventima ili u klubovima. Sada se može pohvaliti sa nastupima u renomiranim klubovima Dalmacije, te prestižnim klubovima u Zagrebu i Rijeci. Johnny I. u svojim setovima svira komercijalne house i electro hitove pomiješane sa pop, RnB-om. Za njihova imena ćete još mnogo čuti jer se za njih brine čitav menadžment iskusnih profesionalaca iz polja glazbene industrije. Ne propustite ovaj jedinstveni klupski događaj u subotu, 21.03.2015. u Gallery klubu gdje vas očekuje vrhunska glazbena poslastica.

INFO / V.I.P. REZERVACIJE: 099 444 2 444

Cijena ulaznice: M – 30kn / Ž – 20kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO