U subotu 2. svibnja 2015. samo u Gallery club održati će se poseban i totalno drugačiji kostimirani White party! Kako biste ušli u klub na bijeli party i postali dio ove čarobne bijele priče koja slijedi, potrebno je odjenuti bijelu odjeću. Bijela boja je Dress code bez kojeg neće biti moguće ući u klub! Atraktivne plesačice u sexy bijelom donjem rublju dio su ove slatke bijele poslastice. Specijalni show program koji smo za vas pripremili je slatko zalijevanje mlijekom sexy djevojaka!

A dok se sexy cure zalijevaju slatkim mlijekom, kako bi ova mliječna bajka bila jos zanimljivija očekuje vas i nastup genijalnog saksofoniste Jaksa Jarduša koji će napraviti show na saksofonu! Vrući zvuk saksofona pratiti će nas rezident Joe2Shine koji svaki put zapali klub najnovijim klupskim house hitovima! Vrijeme je da iz ormara izvučete ljetnu bijelu kombinaciju i dođete na najluđi party do sada koji smo za vas priredili!

Dress to impress ;)

Vidimo se!

Performans by DIAMOND SOUL FACTORY.

Info: 099444244

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO