Ledeni izazov, pokret koji je osvojio svijet, ostavit će velik trag ovog petka u zagrebačkom klubu Gallery. Popularan program Unisex Friday predstavlja još jedan u nizu sjajnih partyja, ovog puta pod nazivom “Ice Bucket Challenge”, iliti “Ledeni izazov”.

Ova kampanja pokrenuta je sa svrhom podizanja svijesti o bolesti - amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi ili Lou Gehrigovoj bolesti. Brzinom munje prošilira se preko društvenih mreža čitavim svijetom. Bivši američki predsjednik George W. Bush polio se kantom ledene vode i na “ALS Ice Bucket Challenge” izazvao također bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Mark Zuckerberg objavio je na Facebooku video u kojem sebe zalijeva kantom ledene vode i izazvao Billa Gatesa. Brojni poznati također su prihvatili ledeni izazov, od kojih su Justin Timberlake, Jeniffer Lopez, Jessica Alba, Lady Gaga, Gwen Stefani, Novak Đoković, Edin Džeko samo neki...

Kako bi se svi dobro zagrijali u petak u Galleryu, DJ Emilio Dalbello, legendaran zagrebački DJ i TV voditelj, koji je ujedno i resident DJ programa UNISEX FRIDAY, pobrinut će se svojim odabirom glazbe, a vodit će i program Ledenog izazova koji će trajati nekih 20-tak minuta gdje će se dragovoljci zaliti kiblama punim leda, potom se uslikati i podijeliti na svom profile na Facebooku uz “check in” u Gallery club-u. Najatraktivniji Ledeni izazov osvaja nagradu: V.I.P. tretman u Galleryu sljedećeg petka.

Da bi lakše podnijeli ledeni tuš, atmosferu će posebno zagrijati vatrene plesačice naziva UNIQUE ENTERTAINMENT i svojim sexy nastupom plijenit će poglede svih prisutnih.

Pridruži se i ti Ledenom izazovu u petak 29. kolovoza na najjačem partyu u gradu - Unisex Friday presents Ice Bucket Challenge. Vidimo se!

INFO / V.I.P. REZERVACIJE: 099 444 2 444

Cijena ulaznice: M – 30kn / Ž – 20kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO