28.03.2015. u subotu ekipa IN THE CLUB & GALLERY CLUB ugostit će međunarodnu cjenjenu DJ zvijezdu i producenta, nizozemca Ardie Van Beek-a poznatog pod umjetničkim imenom Funkerman. DJ Funkerman rođen je u Nizozemskoj 1975 godine u mjestu Breda. Inače je jedan od pionira i ljubitelja US hip hopa koji je duboko kopao za klasičnim soulom, disko i funk glazbom a sve u stvaranju novih egzotičnih zvukova.Godine 2004. osnovao je Flamingo recordings zajedno sa još dva vrhunska poduncenta, Raf Jansenom i DJ producentom Fedde Le Grandom.

2005. godine završio je na nizozemskim klupskim ljestvicama sa svojim prvim hitom "Rule the night" a u 2007. godini zahvaljujući u suradnji sa DJ producentom Fedde Le Grandom nastavio put prema vrhu svjetskih top ljestvica sa zajedničkim hitom "Wheels In Motion". Tako je iste godine postigao i ogromnu popularnost sa svojim mega hitom "Speed up", a 2008. godine postiže još veće uspjehe remixsirajuči velike hitove za velika poznata glazbena imena poput Sugababes, Ida Corr i Moby-a. Te iste godine odlučuje izdati i svoj prvi samostalni album pod nazivom "House for all".

Od 2013. godine, DJ Funkerman je bio praktički non-stop na globalnim turnejama te su ga tako njegovi obožavatelji mogli pratiti na impresivnim svjetskim mjestima poput Amerike, Kanade, Autralije, Engleske, Ibize, Rusije, Koreje, Južne Amerike i Europe. Na kraju 2013. godine DJ Funkerman odlučio je posvetiti svu svoju pažnju studijskom radu.


Warm Up show će napraviti naš resident DJ JOE2SHINE!!


Zato ove subote, 28.03.2015. ne propustite velikog producenta i DJ Funkermana u Gallery klubu te osjetiti ludu atmosferu na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje.


Vidimo se!!!


Info i rezervacije: 099 4442444


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO