Gallery klub predstavlja u subotu, 11.10.2014. gostovanje DJ ARNO COST!!! Ovog vikenda ne propustite nastup jednog od vodećih DJ-a i producenta u Vašem omiljenom Gallery klubu!!! Vidimo se i ove subote na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje!!! Talent popularnog francuskog DJ-a i producenta, Arno Cost otkriven je u 2006, a njegov ugled brzo se oblikuje u jednoj od scena najperspektivnijih mladih talenata. Sa svojim glazbenim senzibilitetom privukao je i neke od največih DJ zvijezda današnjice uključujući i David Guetta, Axwell, Avicii, Tiesto, Pete Tong i Sebastian Ingrosso.

Arno Costov talent je proizašao u ranoj dobi života. Odgojen na ritmovima pop glazbe, Italo-disco i kasnije, inovacije sjemene 'francuskog dodira', kao što su Daft Punk, Arno je uvažavanje pretvorio u stvaranje te je u 1999 godini počeo i sam producirati. Brzo naprijeduje do siječnja 2006, a plodove rada poćinje osjećati nakon što je potpisao za Records u Francuskoj. Arnovo ime se je počelo pratiti s mnogo više pažnje u 2006 godini nakon objavljivanja svog prvog hit, 'Magenta' koji je producirao zajedno sa Arias.

Od tada Arno poziva za svoje remikseve mnoge glazbene umjetnike kao što su Moby, Goldfrapp, David Guetta, Laidback Luke itd... Tijekom posljednjih nekoliko godina, u skladu s prenatrpanim rasporedom, turnejama diljem svijeta, Arno Cost je i dalje dosljedno isporučivao kvalitetnu glazbu. Njegove pjesme "Cyan" i "Lise", objavljene u 2010 i 2011 dobili su ogromnu podršku svjetskih DJ-a i radio stanica koji su pomogle Arno Costi da svira u najboljim klubovima i festivalima (Tomorrowland glavnoj pozornici, Pacha na Ibizi, Creamfields, zelena dolina...).


Od tada, David Guetta poziva Arnu Costu da sviraju skupa svako ljeto po njegovoj stranci "Fuck me I am Famous". Arno Costa, čija je reputacija sada čvrsto uspostavljena, odlučio se vratiti u studio i proizvoditi "doživotno" za Spinnin. U 2012, postići će veliki uspjeh i potvrdu da je majstor za proizvodnju različite vrste glazbe. Nadovezujući se na tom uspjehu, Arno Cost počinje turneju u SAD-u te dobiva rezidenciju u Las Vegasu te zakazane događaje u Miami, New York, Los Angelesa, Bostona, Denveru, Montrealu i Torontu. Arno Costa također jako puno putuje svijetom kako bi njegovi obožavatelji rado slušali njegovu glazbu i to ponajviše u Aziji, Australiji, Europi ili Brazila... Arno Cost producira i pjesmu "Nightventure" u suradnji sa svojim prijateljem Greg Cerrone koja postaje još jedan veliki hit.

Pjesma je podržana i od strane njegovih prijatelja David Guetta, Nicky Romero, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.


Karta: 40kn


Rezervacije: 0994442444


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO