Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi i Tedi Spalato nastupit će u svim većim gradovima. Nakon splitske i varaždinske Arene, klapski spektakl seli se na zapad - na lijepi Kvarner. Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi te njihov gost Tedi Spalato nastupit će 10. travnja u riječkoj dvorani Mladost, u gradu koji obožava klapsku pjesmu.

Tomislav Bralić & klapa Intrade i klapa Cambi vrlo često nastupaju u ovoj dvorani koja je klapama draga zbog sjajne publike i veličanstvene atmosfere, a dvorana je uvijek puna ljubitelja klapske pjesme.

Da tamošnju publiku očekuje uistinu posebna večer najljepših dalmatinskih pjesama, dokaz su mađarski obožavatelji koji u korak slijede ove izvođače.


Napunili su dva autobusa i došli na njihov zadnji koncert u Varaždinu, prije toga su uživali u Lisinskom na tradicionalnom Božićnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade, a planiraju s njima pjevati i 18. travnja u austrijskom Pinkovcu. 


Bralić i njegova klapa Intrade te dečki iz klape Cambi i Tedi Spalato zahvalni su na publici za koju kažu da ima srce.


- Nas Rijeka uvijek lijepo dočeka i volimo tamo nastupati. Nadam se da će Riječani doći zapjevati s nama i da će uživati. Pjevat ćemo nešto staro, predstaviti nešto novo i dati sve od sebe da publika bude zadovoljna. Rijeka je to zaslužila. Koncerti sa klapom Cambi i Tedijem Spalatom uistinu su jedna lijepa priča, a do ljeta s njom planiramo obići sve veće hrvatske gradove. - kazao je Tomislav Bralić.


Bralić i klapa Intrade upravo su predstavili svoj novi singl 'Zalutali pogled', pjesmu s aktualnog albuma 'Cviće' koja se i prije službene premijere plasirala na HR Top 40, službenu nacionalnu listu Instituta hrvatske glazbe.


Publika je izvrsno prihvatila i novi singl klape Cambi i Miroslava Škore 'Moja Slavonka' koji je nastavak sjajne serije hitova kojima nas klapa Cambi daruje već godinama.


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO