Klub DrinX ovaj vikend priprema pravi "slatkiš" za svoje goste, nakon "Veselog Petka" uz DJ-a Sašu Šoštarića, u subotu slijedi "Lollipop Party". Dakle u subotu 28. veljače, svakoj će gošći i gostu DrinX hostese podijeliti lizalice kako bi si dodatno zasladili ovu subotu. "Lick it now, lick it good!" slogan je ovog Lollipop Party-ja u klubu DrinX, pa se i Vi pridužite slatkom društvu u lizanju lizaljki.

Za dobru glazbu i sjajnu atmosferu pobrinut će se DJ i MC DaDoo, karizmatičan zabavljač poznat po svojoj polivalentnosti, a dobro poznaje sve glazbene žanrove i ima odličan osječaj za atmosferu i publiku. Još je bolji kada se "uhvati" mikrofona.

MC animacija danas je neizostavan programski sadržaj svih svjetskih klubova, a DaDoo je odličan animator, imitator i zabavljač općenito, pa će Vas u subotu dodatno zabaviti komičnim dosjetkama, imitacijama i sjajnom animacijom na mikrofonu.

Zasladite si ovu subotu 28. veljače u klubu DrinX na "Gradskoj predigri" uz Vašu slatku tajnu. Za rezervacije i dodatne informacije možete kontaktirati: 095/8441114.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO