U petak (23.01.2015.) u Zagreb stiže suosnivač kultnog i svjetski poznatog programa "Wiggle" koji u kontinuitetu traje već 18 punih godina, te prema kome je nastala i istoimena izdavačka kuća, a on je NATHAN COLES. Nathan Coles je legenda. Nathan Coles je polovica Wiggle čuda koje je poharalo svijet elektronske glazbe od sada već davnih dana do danas. Nathan Coles je... Nathan Coles; jedan i jedini.

Još davne 1994. godine potvrdio je svoj status superiornog house DJ-a kada se pridružio Terry Francisu kao druga polovica Wiggle-a. Također je stekao reputaciju kvalitetnog i zvukom specifičnog producenta. Vrlo je jednostavno - gdje Coles svira, publika pleše od početka do kraja, a njegove vještine miksanja za DJ pultom su zavidne i bez greške u što su se uvjerili brojni partijaneri širom svijeta kroz sve godine njegovih bezbrojnih nastupa. House, deep house, tech house,... uz Colesov poseban "štih", večer uz ovog Britanca je nepogrešiva i garantira rasplesan plesni podij.

Uz glavnog gosta večeri, nastupit će i domaća podrška poznatih DJ-a. THE WHEEL MAN i FELVER pripremaju DJ setove kojima će pružiti podršku glavnom gostu večeri i dodatno zapapriti atmosferu na plesnom podiju.

Participacija za event je 40 kn do ponoći, a 50 kn poslije. Party počinje u 22h, te traje sve do 6h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO