U subotu (13.09.2014.) ELEKTRON i DEPO klub ponosno predstavljaju premijerno gostovanje u Zagrebu i Hrvatskoj uopće. Na pozornicu se uspinje super-klasa techno / hard-techno svijeta, planetarno poznati brazilski DJ: LUKAS. Lucas Freire poznatiji svijetu i fanovima techno, te hard-techno / schranz glazbe kao LUKAS rođen je 1979. godine u Brazilu odakle i kreće njegova glazbena priča još od davne 1997. godine kada je došao u kontakt s elektronskom glazbom. Njegova profesionalna karijera krenula je 2000. godine, a važno je spomenuti kako su mu njegov prirođeni talent, tehnička preciznost i istančani glazbeni ukus u kratkom vremenu otvorili vrata svjetske pozornice, odnosno klubova, festivala i inih događanja.

2001. godine već je bio nominiran za najboljeg novog DJ-a na popularnom i najrespektabilnijem brazilskom e-magazinu "RRAURL", ali i u drugim medijima. 2003. je također bio nominiran, a ova i sljedeća godina su možda one koje bismo mogli nazvati "velikim prekretnicama" u njegovoj karijeri. 2004. već je odradio prvu internacionalnu turneju na poziv planetarno poznatog DJ Rush-a koji je bio naprosto zapanjen Lukasovim zvukom, kvalitetom, tehnikom i strašću spram glazbe, pa ne čudi što je Lukas ubrzo završio na DJ-listi "Knee Deep" agencije koju vodi upravo DJ Rush.

Popis njegovih izdanja je pozamašan, a ljudi s kojima dugi niz godina surađuje dobro su poznati hard-techno fanovima. Neki od onih s kojima stalno surađuje su: Chering, Fernanda Martins, Greg NoTill, HardThor, Mahatma, Martyn Hare, Monster Mush, Murphy, Nitrosound, O.B.I., Torsten Kanzler i drugi.

Do danas, Lukas je obišao gotovo cijelu kuglu zemaljsku i ostavio svoj trag jer svaki put kad se pojavi, fanovi traže još, pa ne čudi što je tako teško uopće doći do upražnjenog datuma i angažirati ga za nastup. Gotovo da i ne postoji veći tj. respektabilan techno / hard-techno festival u svijetu na kojemu on nije bio jedan od vodećih imena line up-a.

Podršku iza DJ-pulta glavnom gostu pružit će dva DJ-a dobro poznata hrvatskoj publici - TEO HAROUDA i BLURIX. Teo sprema nešto žešći i prljaviji techno set kako bi pripremio i ugrijao publiku za dolazak glavnog gosta večeri, a Blurix priprema bezobrazno tvrdu hard-techno završnicu do samoga jutra.

Vrlo je jednostavno. - Tko voli techno i hard-techno / schranz zvuk, zna gdje mu je mjesto od 22h u subotu navečer. Nema reprize. Nema alternative. Samo jedna noć za pamćenje i decibele koji uzrokuju potres u DEPO klubu. Participacija za event je 50 kn kroz cijelu noć, a party počinje u 22h i završava u 6h ujutro.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO