Rasplešite se na hitove najpopularnije muzičke televizije - MTV Megahits Mash Up party 4.10.2014. u Culture Clubu Revelin. Kako se ovog ljeta Dubrovnik u više navrata plesalo na MTV hitove, Culture Club Revelin odlučio je 4.10.2014. napraviti veliki završni MTV Megahits Mash Up party. Rasplešite se na hitove MTV Dance & MTV R&B top liste kroz koje će vas provesti DJ Chris Twist - službeni MTV rezident u Hrvatskoj.

DJ Chris Twist (Frx) je jedan od hrvatskih DJ-a s najduljim stažem na sceni. Nikada nije postao rob samo jednog glazbenog stila, uvijek je u stopu pratio recentna zbivanja na svjetskoj klupskoj sceni i upijao nove plesne stilove te ih implementirao u svoje DJ setove. Svoj nekadašnji hip-hop set pretvorio je u Mash Up u kojem pokazuje sav svoj DJ talent, šarajući u besprijekornom mixu kroz sve moguće glazbene stilove, a svoj standardni house set konstantno nadograđuje kako se house produkcijski mijenja.

Čest je gost raznih festivala i marketinških evenata a DJ-irao je i sa mnogim top imenima klupskog svijeta: Roger Sanchez, Satoshie Tomiie, Boris Dlugosch, Ian Pooley, Jori Hulkonen & Llorca, Knee Deep, Andy Ward (Soul Central), Barbara Tucker, Freemasons, Timo Maas, Louie Vega, Kenny Dope, Bruno, Moloko, De La Soul, DJ Premier, Alkoholiks, Stereo MC's, Masta Ace, Das Efx, Afrika Bambaataa, DJ MK, DJ 279, Royce Da 5'9'', El da Sensei, Jazzy Jeff, Darren Emerson, Sergio Flores, Delicious, Superchumbo, Giles Peterson, Andy Daniell, Shapeshifters, Tony Touch, Hercules and The Love Affair, Erol Alkan, GusGus, Eve, Nas itd.

Ove godine je bio izuzetno tražen na svim vodećim partijima i klubovima  u Hrvatskoj i to u više navrata, pa će zasigurno i za kraj ljeta rasplesati još jednom sve posjetitelje sa aktualnim hitovima najpopularnije muzičke televizije na svijetu.

Cijena ulaznica:

*Pretprodaja 50 kn / 80 kn na ulazu
*VIP pretprodaja 120 kn / 150 kn na ulazu

Pretprodajna mjesta:
Caffe Bar "B4 Revelin"
Caffe “BRAZIL” – DOC
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO