Najbolji hrvatski zabavljač Joško Čagalj - Jole, ponovno dolazi 22.03.2014. u goste Dubrovčanima i obećava lud provod do ranih jutarnjih sati. Prilika je to za fanove iz Dubrovnika a i šire da uživo poslušaju hitove "Duša od papira", "Nosi mi se bijela boja", "Čaša vina, "Jednina i množina", "Zove, zove, Jole Jole", "Kamatarka", ali i nove glazbene uspješnice, poput velikog ovosezonskog hit singla "Bailando solo" koji je obilježio vrele ljetne dane.

Sa prvim nastupima po splitskim klubovima krenuo je 1988. godine, gdje se već na prvim nastupima pokazao kao izvrstan showman i zabavljač, a u nekoliko navrata svirao je u pratećem bendu Tedija Spalata, Dražena Zečića i Vinka Coce. Na jednom od tih mnogobrojnih nastupa zapazio ga je poznati hrvatski hitmaker Tonči Huljić i otada hitovima osvaja radijske etere i puni klubove i dvorane širom zemlje.

Popularnog pjevača u svakom gradu, kojeg posjeti dočeka ga njegova vjerna publika, što i ne čudi, budući da su sve njegove pjesme kao stvorene za odličnu feštu. Izgleda da Jole ima „nos“ za prepoznavanje hitova, budući da u stvaranju mnogih pjesama i sam sudjeluje.

Nedavno je izdao singl 100 godina samoće', koji je na prvu osvojio Joline mnogobrojne obožavatelje, a zatim i top liste i plesne podije.

Svih ovih godina Jole je došao na glas ponajboljeg zabavljača u Hrvatskoj glazbi pa tako često zajedno sa svojim bandom uveseljava proslave i fešte, koncerte, garantirajući  dobar provod, stoga ne sumnjamo da će i ovaj put raspjevati Dubrovčane i pripremit odličnu zabavu. Ovaj koncert Culture Club Revelin radi u suradnji s Narodnim radijom u sklopu programa „Domaće uživo“.

Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn.

VIP ulaznice 100 kn.

*****dostupni su i paketi ulaznica 2+1 gratis = 80kn (količine ograničene)*****

Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30 h.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Rezervacije VIP stolova i informacije:
+385 20 436 010
+385 98 533 531

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO