S ponosom objavljujemo da jedna od najvećih zvijezda i legenda hrvatske estradne scene Oliver Dragojević nakon dužeg vremena opet stiže u Rijeku 26.04.2014. kada Club Boa slavi svoju 4 godišnjicu postojanja. Od početka 1960-ih godina do danas Oliver se može pohvaliti sa 20 studijskih albuma, 5 live albuma i 10 kompilacija.

Oliver Dragojević jedan je od rijetkih hrvatskih glazbenika koji se mogu pohvaliti sa nastupima u newyorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji te Opera Housu u Sydneyu. Oliver Dragojević i dalje istom snagom privlači sve generacije, stoga i ne čudi što je ovaj album prodan u platinastoj tiraži. U klubu Boa moći ćete uživati u mnogim njegovim uspješnicma kao što su „Trag u beskraju“, „Skalinada“, „Ključ života“, „Nadalina“, „Cesarica“ i mnogim drugim hitovima.

Za Oliverov koncert se uvijek traži ulaznica više pa nemojte nikako propustiti svoju nabaviti na vrijeme u Clubu Boa u Rijeci.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne u Clubu Boa po cijeni od 100 kn, a na dan koncerta (ako ih bude) iznosit će 120 kuna.

Budite i vi dio proslave četvrte godišnjice Cluba Boa i zabavite se uz legendu hrvatske glazbene scene, velikog Olivera Dragojevića s početkom u 22h.

Info & VIP reservation: 091 33 99 33 9
LEAVE THE WORLD BEHIND

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO