Diskoteka Byblos priprema trodnevni elektronski karneval za najtopliji tjedan ljeta 2014. Koncept karnevala zašljen je kako bi publiku odveo na glazbeno putovanje kroz House žanr pa sve do Tech-House melodija. Carnival predvode tri veoma znana produceta DJ-a koji već generacijama rasplesavaju posjetitelje plesnih podija diljem svijeta. Za prvi dan, srijedu 16.7., headliner je Stefano Noferini, producent i DJ s mnogim trakama koje su više puta zauzimale prvom mjesto Beatport-ove glazbene ljestivice.

Središnji dan, četvrtak 17.7., predvodnik večeri je Oliver Koletzki, producent koji već nekoliko desetljeća puni plesne podije diljem svijeta te kao poslastica festivala, posljednji dan, petak 18.7. James Zabiela. Glazbeni virtuoz i nevjerojatan tehničar koji svaki put iskoristi opremu na kojoj svira do maksimuma te pruži posjetiteljima novo iskustvo iznova i iznova.

No to nisu svi izvođači koji nastupaju na Byblos Carnival trodnevnom festivalu. Izabrali smo samo najbolje koji mogu upotpuniti glazbeno putovanje u pravom smislu i priprediti nezaboravno iskustvo.

Ističemo Vladimira Aćića koji je na Novo Sadskom Exit festivalu bio proglašen da je odsvirao najbolji set festivala, veoma mladog no neizmjerno talentiranog osvajača publike, slovenskog Alexa Cvetkova koji svakim danom ispred sebe okuplja sve više i više poklonika.

Mladen Tomić, još jedan glazbenik koji svakim danom svojim producentskim umjećem oduševljava poklonike elektronskog house zvuka a time i osvaja brojne ljestivice. Toni ter Wonder, domaći DJ producent koji će svima pružati potporu za DJ pultom kroz sve tri večeri profilirao se u jednog od izvođača kojeg se zove na svaki veliki event kako bi održao svojim jedinstvenim stilom posjetitelje plešući ne samo već kroz cijelu noć no i do ranih jutarnjih sati.

Karneval ne bi bio karneval bez raskošnih maski, plesnih točaka, glamuroznih kostima kao što mogu prirediti gošće programa La Fieste. Upotpunjujući glazbenu večer s vizualnim efektom kako bi Carnival sva tri dana mogao podariti posjetitelje s nezaboravim iskustvom.

Budi dio Carnival groznice i uputite se u hrvatsku diskoteku broj 1, Byblos :: Poreč :: Croatia.

Karte se nalaze u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 110 kn za jednodnevnu ulaznicu, te 190 Kn za trodnevnu ulaznicu. No to nije sve, Laguna Poreč pripremila je poseban paket za posjetitelje diskoteke Byblos. Pozivom na broj Laguna call centra +385.52.410.102 sa promotivnim kodom “byblos” ostvarujete besplatan ugrade sobe u bilo kojoj od smještajnih jedinica.

Kako bi ljetni program diskoteke Byblos približili svim posjetiteljima željne kvalitetne zabave, uprava diskoteke odlučila je rezidentima Istarske županije odobriti popust od 50% na ulaznice kupljenje na ulazu u klub u vremenu od 23:00 do 00:00 sati, svakim radnim danom, od ponedjeljka, do subote.

S ovakvim programima diskoteka Byblos polako vraća Poreč kao destinaciju na kartu vrhunske zabave i kvalitetnog provoda u prekrasnom ambijentu Zelene lagune. Okupivši brojnu publiku već sada u ovako rano ljeto možemo slobodno zaključiti kako će se za nadolazeće tjedne ljetne sezone i nadolazeće događaje diskoteke Byblos tražiti karta više.

Dobrodošli u Byblos - Hrvatska diskoteka broj 1.!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO