Splitski izvođač svoju 25-godišnju uspješnu karijeru može zahvaliti iskrenim stihovima, te vjernoj publici koja ga prati na njegovim srčanim nastupima. Kolovoz u Aurori završit će hitovima 90-tih (srijeda), posljednjim ovosezonskim pjena partijem (petak), te koncertnom proslavom 25 godina karijere Dražena Zečića u subotu, 30. kolovoza. Ulaznice su u pretprodaji 60 kn.

Dražen Zečić iza sebe ima čak 17 albuma i 7 kompilacija. Upravo zbog odlične prodaje svojih albuma Dražen Zečić već dugo slovi kao jedan od najprodavanijih izvođača. Njegovi albumi Boem u duši (1995.), Nitko nema dva života (1998.) Još se sjećam jedne žene (1999.) i Ti si život moj (2001.) prodani su u platinastoj i dijamantnoj nakladi (Nitko nema dva života) zbog čega ih je Croatia Records 2008. g. odlučila ponovo objaviti u novoj redizajniranoj digipak verziji.

S pjesmom "Ima li nade za nas" koju je otpjevao s mladom i široj javnosti potpuno nepoznatom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj. Pjesma postaje megahit 1999. godine proglašen je pjevačem godine, a s pjesma je nominirana za diskografsku nagradu Porin u kategoriji Hit godine. Porina je međutim dobio samo za album „Nitko nema dva života“ (1998.g.) u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe. Iste godine trijumfalno je nastupio na splitskom Žnjanu pred oko 20.000 ljudi.

Njegove najveće hitovi su "Govore mi mnogi ljudi", "Ima li nade za nas", "Stani srce", "Boem u duši", "Ako odem prijatelji". Najveća uspješnica s posljednjeg albuma istoimeni je hit "Tvoj ću ostati" te izvedbe "Sve me više pjesme diraju" i "Ljubio sam nevjernicu". Posljednji singl "Tako sam sretan što te vidim", predstavljen na ovogodišnjem CMC festivalu, odličan je uvod u njegov novi album koji je u pripremi.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO