Bajaga i Instruktori gostuju 23. kolovoza u primoštenskoj Aurori, a ovo je prvi koncert na Jadranu na kojem će se promovirati njihov zadnji album "Daljina, dim i prašina". Ujedno, Bajaga je sa svojim bendom na turneji na kojoj se prezentira tridesetogodišnja uspješna karijeru s nizom antologijskih pjesama. Glazbena karavana primoštenskog kluba započinje večeras koncertom miljenika domaće publike Ivana Zaka, nastavlja se partijem uz Oxiu i Marka Nastića u petak, a nakon Bajage i Instruktora u subotu, slijedi osvježenje uz ljetne hitove i pjena party u nedjelju.

Da se u Primoštenu sprema vrhunski spektakl ove subote potvrdjuje i činjenica da je Bajaga s Instruktorima nastupio prije sedam dana na beogradskom Beer festu pred 70.000 gledatelja. Koncert počinje u nešto ranijem terminu (ponoć), pa se mole ljubitelji da dođu ranije.

https://www.youtube.com/watch?v=NF1iYvtoY_8


- Mi se i dalje kao klinci radujemo svakom novom nastupu, gradu, publici. Nema mjesta di nismo svirali i baš se veselimo ovom nastupu u Primoštenu i Aurori. Granica nema dok god uživamo u ovome što radimo, a izgleda da će to biti još dugo”, kaže Bajaga koji sa Instruktorima  slavi trideset godina rada, te još ističe:

- Za ovih trideset godina smo prošli razne stvari, i imam sreću da su mi sve ostale u lijepom sjećanju, ali opet se najviše radujem razdoblju koji tek dolazi". Za dolazak u Auroru najbolje pozivnica su Bajagine pjesme kao što je "Lepa Janja", "220", "Poljubi me", "Vesela pesma", "Tišina", "Kad hodaš", "Život je nekad siv, nekad žut", "Zažmuri"..., a s novog albuma njegovim poklonicima je najbolje legla "Ako treba da je kraj".

https://www.youtube.com/watch?v=DvySFideMqY

Dakle kad znate opus Bajage i Instruktora najbolje je da odete do Aurore i da uživate u nastupu jednog od najboljih bendova u regiji. A Aurora je ovog ljeta zadovoljila sve poklonike glazbe, pa se moglo uživati u nastupu Dina Merlina, Željka Joksimovića, Dubioze kolektiv, Severine, Jelene Rozge, Prljavog kazališta itd. Ulaznice za ovaj po mnogočemu specijalan koncert Bajage i Instruktora možete kupiti pretprodaji po cijeni od 75 kn u sustavu Adriaticket i Eventim.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO