aurora1608

I ove godine na samom vrhuncu turističke sezone, na pozornicu Aurore točnije 16.8.2015. popeti će se jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a koji je redoviti headliner na svim velikim svjetskim festivalima elektronske glazbe - Fedde Le Grand, te na Ekskluzivnom Terrace Showu ponuditi publici provod do sitnih sati. Poznati ‘Fedde-style’ je stvorio svjetski trend. Njegova glazba je glazba današnjice i budućnosti u klubovima.

Nizozemac koji je diljem svijeta svojim hitovima raspametio brojne obožavatlje elektronske glazbe, redoviti je gost jadranske obale, a očaran ljepotom Hrvatske i svojevrsni ambasador naše obale. Fedde Le Grand uzdrmao je svojim hitom „Put Your Hands Up For Detroit“ radijski eter i zapalio klupske večeri diljem svijeta, te se pridružio probranom timu producenata izbirljive kraljice popa Madonne. Madonna je za promociju svoje posljednje turneje "Sticky Sweet" koristila upravo njegov singl "Put Your Hands Up..."

Vokali iz njezine legendarne pjesme "Music" naslonili su se na Fedde LeGrandove moćne ritmove iz navedenog hita, koji je osvojio brojne nagrade diljem svijeta. Uslijedio je je Madonnin poziv za remiks pjesme "Give it 2 Me", a Le Grand je ranije remiksirao i Robbie Williamsa te Grammyjem ovjenčanog frontmena Black Eyed Peasa, Will.I.Am-a. Kvalitetu njegova rada i uspješnih zvučnih electro/house/EDM koktela, struka je prepoznala, pa Fedde Le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa.

Da svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike nije posustao Fedde Le Grand dokazuje opet remixirajući zadnji singl kralja popa Michaela Jacksona “Love Never Felt So Good”. Ovaj remix u prodaju je došao 19.05.2014. i odmah skočio na vrh playlista svjetskih dj-a i radijski postaja. Tako Fedde još od svog hita Put Your Hands Up For Detroit  kojim je zapalio radijski eter i klupske večeri diljem svijeta, ponovno vlada pravim hitom svjetskim EDM tronom.

Fedde Le Grand svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta, te je redoviti gost Ultre.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO