Sve što je lijepo traje kratko... ili nam se barem tako čini kada je u pitanju najtoplije, najluđe i najbezbrižnije godišnje doba. Polako nas počinje hvatati ona dosadna postljetna depresija, a u glavi nam se još uvijek vrte najljepši trenuci koje smo doživjeli na vrelim obalama Jadranskog mora.

Postajemo svjesni da nas vrlo brzo čekaju obaveze zvane ispiti, posao i sve ono ostalo “dosadno” što ide uz to. Međutim, još uvijek nam se sviđaju naša osunčana tijela, temperature zraka koje su i dalje prilično visoke i na kraju krajeva činjenica koja nam neumorno šapuće kako ljeto još nije gotovo i da opravdano možemo uživati u toplim ljetnim noćima.

Na obali zagrebačkog mora - Jaruna, točnije u Aquariusu, pripremamo veliki “comeback party” za sve one kojima nije bilo dosta vrhunske zabave, dobre glazbe i vrućih ljetnih avantura. Stoga, idemo još malo baciti mozak na pašu i zatvoriti vrata ljetu onako kako samo mi znamo. Uz najbolju atmosferu u gradu u klubu koji stoji kao "tvrđava" dobre glazbe, ukusa, provoda i zaštitni znak provoda u hrvatskoj metropoli - AQUARIUSU.

Prepuštamo vas na milost i nemilost naših DJ-a - MATRODA & SHEKO, koji će svojim vještim prstima i istančanim uhom za najbolje EDM, r’n’b i commercial hitove stvoriti pravu glazbenu idilu na floor-u i natjerati vas da plešete do iznemoglosti.


P.S. Matroda je ovog ljeta razvaljivao Zrćem, pa se nemojte iznenaditi ako i ove večeri istrese još malo pijeska iz džepova ili kojeg asa iz rukava :).

Ljeto je pri kraju. Život se vraća u Zagreb pa tako i vikend-partijanje te nova sezona, a kako bolje početi nego u subotu (06.09.) od 23h u klubu Aquarius u Zagrebu i eventu "BACK TO ZAGREB".

Ulaz: 20 kn

Korisni linkovi:
http://www.aquarius.hr/zagreb/
Event: https://www.facebook.com/events/920507874645220/

VIP rezervacije: 091 3640 241

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO