Hard zvuk se vraća u grad, vraća se kući... preciznije - programom "Hard2Core" u klubu Aquarius A1 koji slovi kao kolijevka i dom vrhunske elektronske glazbe, pa tako i tvrdog techno i core zvuka. U subotu, 28.11.2015. očekuje se potres uzrokovan brzim tempom i tvrdim zvukovima koje će za sve nas stvarati rezidenti H2C programa: Mad As Hatter - ovom prilikom će otvoriti večer techno zvukovima s nešto žešćim nijansama i tonom s prizvukom na tzv. "Techno 1.0" zvuk i zlatno doba techno glazbe; Flame - središnji dio noći obilovati će njegovim hard-techno i schranz zvukom u kombinaciji "staro-novo-promo" odnosno kombinacijom najboljih hard-techno klasika, noviteta na hard-techno sceni i još neizadnih traka svjetske produkcije; Blurix - za kraj večeri sprema se brz i žestok hardcore set.

Tekstovi moraju biti kratki i jasni, a o Hard2Core-u kao vodećem hard programu u hrvatskoj, ali i regiji ne bi trebali ništa posebno ni pisati. Osim toga, bolje je doći i uvjeriti se zašto je bio i ostao poseban i upravo "drugačiji" kakvim ga najbolje opisuju i sami raveri koji su kroz 4 godine njegova postojanja izlizali brojne potplate tenisica, cipelica i ine obuće na plesnim podijima. Povratkom u matični klub (Aquarius A1 na zagrebačkom Jarunu) garantira još više onaj prvotni H2C osjećaj jedinstva, euforije i originalne uzavrele atmosfere koja je tamo nastala u listopadu 2012. kada je H2C i službeno počeo s održavanjem programa.

Dakle, nema isprike. - NEMA kompromisa! Vidimo se u subotu, 28.11.2015. na "Hard2Core" eventu u klubu Aquarius A1 na zagrebačkom Jarunu.

- Ime programa: HARD2CORE
- Klub: Aquarius A1
- Datum: 28.11.2015. | subota
- Upad: 30 kn
- Event: https://www.facebook.com/events/1908325739392800/
- Svira se: techno | hardtechno | schranz | hardcore

- Line-up:
* Blurix (Hard2Core / Diggarama / Techno 3.0)
* Flame (Hard2Core / Diggarama)
* Mad As Hatter (Hard2Core / Diggarama / Techno 3.0)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO