aquarius2203a

Napokoooon! Skidamo sa sebe dosadne jakne, šalove, zimske kape... Veselo uskačemo u laganu obleku, stavljamo naočale i počinjemo upijati prve proljetne zrake sunca. Proljeće je godišnje doba kada se životinje (a i mnogi od nas) bude iz tmurnog zimskog sna, kada na zelenim površinama cvjetaju prvi glasnici proljeća a sve više udišemo one slatke mirise koji se šire s procvjetalih krošnji.

Bla, bla... Osim svega toga što već znamo iz osnovne škole, još smo više ushićeni radi spoznaje da je proljeće vrijeme zaljubljenosti, šarenih boja, KRATKIH HLAČICA, chillanja na klupicama, duugih šetnji do zalaska sunca, rolanja, bicikliranja i svega ostaloga što možemo raditi na otvorenom. Mogli bismo tako unedogled no zaustavit ćemo se na najbitnijem - partyu u sklopu BEAT DELIGHT programa posvećenom proljeću i svemu navedenome što ide uz to.

Ako ste i vi jedni od nas, jedni od onih koji su jedva dočekali ovo prekrasno vrijeme i raširenih ruku zagrlili toplinu koja se širi našim kožnim stanicama, proslavite zajedno s nama dolazak ovog divnog godišnjeg doba u subotu 22.03.2014. na malom A1 flooru Aquarius kluba!

Dopustite da vas okupamo pravim proljetnim užitkom uz zvukove najboljih hiphop i r'n'b poslastica u gradu koje će za vas cijelu noć vrtjeti veseli glasnik proljeća DJ Tzek, a svojim nastupom (kojeg ne želite propustiti) počastit će nas i atraktivne plesačice iz plesnog kluba HYPNOTIC!

Vidimo se!

DJ: Tzek https://www.facebook.com/djtzek1

ULAZ: 20 kn
DRESS CODE: smile :))


BONUS: akcija Becks 2-za-1 traje cijelu noć // 1 cugu plaćaš, a drugu nosiš free of charge!

V.I.P.: 091 3640 241
INFO: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO