Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Rijeka - ĐIR po Starom gradu - 21.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 22 Listopad 2014 16:18   

 

Sinoć je odlična zabava i uzavrela atmosfera probudila uske uličice stare gradske jezgre grada na Riječini. Stvaranjem novog branda "ĐIR po Starom gradu", riječki Stari grad postao je centar noćnih zbivanja i okupljanja mladih, a sve zahvaljujući dobroj suradnji četiriju kafića - GARCON BAR, RAKHIA BAR, MODESTO, STOP, svih smještenih u srcu Rijeke. Jučerašnji ĐIR probudio je i utorak koji u Rijeci počinje sloviti kao dan u tjednu spreman za zabavu i druženje mladih!

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 18.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Utorak, 21 Listopad 2014 00:48   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - Total Knockout - 18.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Listopad 2014 16:36   

 

Green Gold Club u subotu je nadmašio sva očekivanja na muškom erotskom plesnom showu "Total Knockout". Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačima i odličnom glazbenom podrškom.

Više...
 
Imperium Split - Jack party - 18.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Listopad 2014 16:35   

 

U subotu u Imperiumu u Splitu održao se je veliki "Jack party". Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.

Više...
 
Gallery Zagreb - Perwoll Fashion.hr closing party - 18.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Listopad 2014 16:34   

 

Popularni zagrebački klub Gallery u subotu je dobio ulogu domaćina i organizatora Perwoll Fashion.hr closing partyja. Svi zaljubljenici u modu željni najnovijih trendova, a i zabave, nakon održanog modnog spektakla svoje su druženje nastavili u Gallery klubu uz zvukove house glazbe poznatog dvojca rezidenta DJ-a Ivana & Joe Too Shine-a kao i sa mnogobrojnim afirmiranim modnim dizajnerima iz tuzemstva i inozemstva, stilistima, modelima te poznavateljima modne industrije. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 846

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr