Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Klapa Kampanel - 28.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 29 Listopad 2014 20:31   

 

Svima je već dobro poznato kako je utorak dan rezerviran za klapsku pjesme. Green Gold Club iz tjedna u tjedan ima čast ugostiti jednu od najuspješnijih klapa, Kampanel, koja se već udomaćila u Zagrebu, a kako sami kažu ni jedan nastup nije isti. Kako zvuči kada desetorica veličanstvenih stanu na pozornicu i zapjevaju klapsku pjesmu, jučer je brojna publika imala prilike čuti.

Više...
 
Rijeka - ĐIR po Starom gradu - 28.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 29 Listopad 2014 18:08   

 

Sinoć je odlična zabava i uzavrela atmosfera probudila uske uličice stare gradske jezgre grada na Riječini. Stvaranjem novog branda "ĐIR po Starom gradu", riječki Stari grad postao je centar noćnih zbivanja i okupljanja mladih, a sve zahvaljujući dobroj suradnji četiriju kafića - GARCON BAR, RAKHIA BAR, MODESTO, STOP, svih smještenih u srcu Rijeke. Jučerašnji ĐIR probudio je i utorak koji u Rijeci počinje sloviti kao dan u tjednu spreman za zabavu i druženje mladih!

Više...
 
Tower Centar Rijeka - Festival vjenčanja - 26.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 00:42   

 

U Tower Centru u Rijeci u subotu i nedjelju održao se je Festival vjenčanja. Posjetitelji su mogli iz prve ruke saznati sve novitete vezane za vjenčanje i uživati u raskošnim kreacijama vjenčanica, muških odjela, slasticama i mnogim drugim stvarima koje su neophodne za organizaciju vjenčanja. Modna revija prekrasnih vjenčanica i večernjih haljina očarala sve prisutne posjetitelje. Kako je to izgledalo pogledati možete u galeriji koja slijedi.

Više...
 
Arena Varaždin - Zečić & Stavros & Grdović - 25.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 26 Listopad 2014 23:17   

 

Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati! U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana. Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.

Više...
 
Green Gold Club - Pump Up The Jam - 25.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 26 Listopad 2014 23:16   

 

Green Gold Club nadmašio je sva očekivanja. Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer 'Pump Up The Jam w/ Phat Phillie' je u potpunosti opravdao sva očekivanja. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima. Dio jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 849

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr