Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - Neon party - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:17   

 

Nakon prvog uspješnog Neon partyja i Fifty Shades of Gallery koji je uzburkao društvene mreže, Gallery klub je nastavio udarnim tempom. U subotu je mnogobrojna ekipa uživala u velikom Neon partyju, uz atraktivan body painting, neon rekvizite i nezaboravni ples pod neonskim lampama Gallery kluba uz rezidenta DJ Joe2Shine i vruće house ritmove. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Green Gold Club - Chippendales Boyz Show - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:12   

 

Green Gold Club u subotu je nadmašio sva očekivanja na muškom erotskom plesnom showu "Chippendales Boyz Temptation Show". Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačima i odličnom glazbenom podrškom.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:11   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Klub Nina 2 Rijeka - Clubbing night - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:07   

 

U subotu je Klub Nina 2 za sve svoje goste pripremio Clubbing night. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. Za vruće vibracije zadužen je bio DJ Bobo. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Piće večeri bio je tradicionalni češki liker Becherovka Lemond.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:05   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 945

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr