Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Galija Opatija - Subotnja noć - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 22:38   

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.

Više...
 
Ljetna pozornica Opatija - Gibonni - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 17:48   

 

Koncertni spektakl za pamćenje u subotu je održao popularni Gibonni na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Pred više od tisuću raspjevanih i rasplesanih fanova pjevao je svoje najveće hitove. Koncert je od milja nazvan “Family date”, iz više razloga. Jedan od tih razloga je što je dio repertoara za koncert birala sama publika, Gibini “face” prijatelji, a kako ih on odmilja zove “moja familija”. Drugi je pak, nastup brojnih gostiju, opet Gibinih velikih prijatelja koji su mu isto tako gotovo obitelj.

Više...
 
Culture Club Revelin - La Fiesta - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 15:47   

 

Culture Club Revelin za kraj kolovoza svojim gostima priredio je zabavu La Fiesta u magičnom izdanju s nastupom najboljih svjetskih performera i talentiranom pjevačicom Nalayu Brown. Nalaya Brown je iznimno talentirana pjevačica koja je studirala pjevanje u Madridu, a u deep house vode ulazi s Wagon Cookin Showom s kojima je nastupala diljem Španjolske a svakog petka nastupa na Ibizi ispred 15.000 posjetitelja.

Više...
 
Green Gold Club - The Best Of Clubbing - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 15:21   

 

U subotu 'The Best Of Clubbing' party u prepunom Green Gold Clubu predvodili su DJ Daisy i prekrasne FIRST Entertainment dancers! Atraktivne hostese dodatno su zagrijale već vruću atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
Karlovac - Dani piva: Ivan Zak - 30.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 15:10   

 

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika. Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 820

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr