Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Karlovac - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 25.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Utorak, 26 Kolovoz 2014 20:17   

 

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade. Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje. O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti na fotografijama, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!

Više...
 
Karlovac - Dani piva: Dubioza kolektiv - 24.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 23:18   

 

Deset tisuća posjetitelja uživalo je sinoć u koncertu Dubioze kolektiva na 'Danima piva' u Karlovcu. Publika na prepunom prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana uživala je u istinskoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovi 'Kažu', 'Blam, Blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal' i brojni drugi zapalili su publiku i još jednom dokazali zašto je Dubioza u regiji, ali i šire, jedan od najuspješnijih bendova današnjice.

Više...
 
Trsatska gradina - City 45 20 - 24.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 23:17   

 

Trsatska gradina u Rijeci u nedjelju je zasjala u posebnom modnom sjaju kroz veliku modnu reviju. Svi posjetitelji imali su prilike vidjeti i najdužu haljinu na našim prostorima. Ime manifestacije označava početak koordinata grada Rijeke, grada koji ima jedan poseban senzibilitet i osjećaj za modu, umjetnost, ljepotu i ponajviše - ljude.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 23.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 23:04   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - The Best Of Clubbing - 23.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 17:24   

 

U subotu 'The Best Of Clubbing' party u prepunom Green Gold Clubu predvodili su DJ GO CUT i prekrasne FIRST Entertainment dancers! Atraktivne hostese dodatno su zagrijale već vruću atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 816

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr