Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Hotel Westin Zagreb - Kraljica Zagreba - 30.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 01. prosinca 2015. godine u 20:18 sati   

 

Devetnaestogodišnja Marija Vukojević nova je Kraljica Zagreba. Mlada Zagrepčanka uz atraktivan izgled izdvojila se zanimljivom osobnošću i vedrinom te osvojila najviše simpatija žirija na tradicionalnom izboru ljepote održanom u Kristalnoj dvorani hotela Westin. Titulu prve princeze osvojila je šarmantna Antoanet Levačić, a titula druge princeze pripala je atraktivnoj Dori Katarini Špoljar.

Više...
 
Khala Bar Zagreb - Mash Up - 28.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 01. prosinca 2015. godine u 18:22 sati   

 

U Khala Lounge baru & Clubu u Zagrebu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Mash Up'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 28.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 29. studenog 2015. godine u 22:06 sati   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - Dirty Games - 28.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 29. studenog 2015. godine u 19:37 sati   

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Dirty Games show zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u sexy kostimima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Endless night - 28.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 29. studenog 2015. godine u 19:35 sati   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 1032

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr