Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Karolina Rijeka - Petak / Subota - 24.-25.06. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 28. lipnja 2016. godine u 00:38 sati   

 

Prošlog su vikenda posjetitelji Caffe bara - Night bara Karolina mogli uživati u atraktivnom glazbenom programu za koji je zadužen bio rezident DJ Deni. To je ujedno bila savršena uvertira za bogatu ljetnu sezonu u kojoj Vas očekuju brojne kreativne programske večeri, zanimljivi gostujući izvođači, sveprisutne atraktivne hostese, te sjajna atmosfera i krcat klub do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Champagne Pommery bar - Petak / Subota - 24.-25.06. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 28. lipnja 2016. godine u 00:09 sati   

 

Nezaboravan provod i ugodna atmosfera na prvom su mjestu i prošlog vikenda bili u Champagne Pommery baru u Rijeci. Prepun Pommery obje je večeri uživao u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo rezident DJ Macola.

Više...
 
Nina Boat Club Rijeka - Andrea Leme & Niksty - 25.06. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 26. lipnja 2016. godine u 23:31 sati   

 

U subotu su u sklopu programa New Generation u Nina Boat Clubu gostovali dva Talijanska Dj/Producenta Andrea Leme i Niksty, Pulski Dj/Producent POCO LOCO i Riječki Dj. Matt R. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu do samog jutra.

Više...
 
Caffe & Night bar 'Gold' Rijeka - Subota - 25.06. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 26. lipnja 2016. godine u 23:11 sati   

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe & Night baru 'Gold', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Za vruće vibracije iza DJ pulta zadužen je bio DJ Dane. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Teatro Lounge Bar - Season Closing Party - 24.06. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 26. lipnja 2016. godine u 20:41 sati   

 

U petak je Teatro Lounge Bar u Rijeci na spektakularan način proslavio završetak prve sezone noćnog programa sa presjekom performansa koji su zabilježili njihovu prvu godinu. Po inspiraciji "Ibiza closing partyja" pripremili su show sa pamćenje sa vrhunskim performerima: ARTIFEX dance crew (SLO), RiS GIRLS Ivone Brnelić, F & B acrobatics (SLO), Ibiza performers i Live sax Ivo Prodan. Kroz kostimografiju viziju “TEATRA by night” upotpunio je dizajner Juraj Zigman, a organizacija se odvijala pod kreativnom palicom izvrsne Ivone Brnelić i njenog tima.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 372

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr