Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Culture Club Revelin - La Fiesta - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 22:30   

 

Sinoć je u Culture Clubu Revelin La Fiesta "Feathers & Crystals" u glamuroznom izdanju rasplesala sve pristutne. U svom četvrtom izdanju scensko glazbeni spektakl La Fiesta obilježena je sadržajima gdje se isprepliću atraktivni plesni performansi sa nastupom Dj-a, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju.

Više...
 
Colosseum Opatija - Subota - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 21:18   

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.

Više...
 
Gallery Club - In The Club - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 20:51   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'In The Club'. Gost večeri bila je velika kanadska NBA zvijezda, Stephen Nash. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Galija Opatija - Smirnoff party - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 20:21   

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična uz veliki Smirnoff party. Plesalo se, veselilo na svakom koraku, unutra u prostorijama ili vani na terasi, zabavi nije bilo kraja. DJ Alen G. je puštajući odličnu glazbu, konstantno držao atmosferu na samom vrhuncu. Bila je to još jedna luda i nezaboravna noć u popularnoj Galiji.

Više...
 
Green Gold Club - Hrvatske svjetske igre - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 19:00   

 

Subota u Green Gold Clubu rezervirana je bila za zatvaranje Hrvatskih svjetskih igara uz odlične tamburaše Dyaco. Atmosfera je bila nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 792

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr