Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 18.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Petak, 19 Rujan 2014 19:18   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Fashion Cafe Lobby - Otvorenje - 17.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Četvrtak, 18 Rujan 2014 20:07   

 

U ulici Pavla Rittera Vitezovića, u samom centru grada Rijeke, u srijedu se otvorio Fashion caffe Lobby. Riječ je o mjestu u kojem će se moći uživati u dobroj Julius Meinl Premium kavi, koktelima od kave, izvrsnim Pilato vinima, pjenušcima, urbanoj glazbi, te modnim fotografijama. Na svečanom otvorenju prisustvovala su brojna poznata lica iz svijeta mode poput Ive Jerković, Nevena Ciganovića..., a najnovije mini kolekcije predstavili su riječki dizajnerski brandovi Hero 4 heroes i Peperoncina design.

Više...
 
Green Gold Club - Klapa Kampanel - 16.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 17 Rujan 2014 20:07   

 

Svima je već dobro poznato kako je utorak dan rezerviran za klapsku pjesme. Green Gold Club iz tjedna u tjedan ima čast ugostiti jednu od najuspješnijih klapa, Kampanel, koja se već udomaćila u Zagrebu, a kako sami kažu ni jedan nastup nije isti. Kako zvuči kada desetorica veličanstvenih stanu na pozornicu i zapjevaju klapsku pjesmu, jučer je brojna publika imala prilike čuti.

Više...
 
Gallery Club Zagreb - In The Club - 13.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Utorak, 16 Rujan 2014 18:13   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'In The Club'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 13.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Utorak, 16 Rujan 2014 16:32   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 828

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr