Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - Fetish party - 18.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Travanj 2015 23:22   

 

U subotu su u Gallery Clubu mnogobrojne goste dočekale sexy ljepotice u kostimima izrađenim od kože te uvele ih u večer fetisha na velikom Fetish partyju. Djelić subotnje atmosfere iz prepunog kluba pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Hollywood vanity club - Hollywood Live - 18.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Travanj 2015 22:57   

 

Zagrebački klub Hollywood na Tuškancu protekle je subote ugostio funky sastav Hollywood Live, sastavljen od vrhunskih hrvatskih glazbenika iz raznih bendova, koji su svojim izvedbama najvećih hitova Dine Dvornika, Parnog Valjka, Prljavog Kazališta, Atomskog Skloništa i drugih oduševili brojne ljepotice u klubu. Uz sastav Hollywood Live, goste je zabavljao i TV voditelj, DJ i MC, Emilio Dalbello, koji se zavodljivim house i r'n'b ritmovima pobrinuo da čitav klub neprestano pleše do jutra.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 18.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Travanj 2015 21:48   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - City Beats - 18.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Travanj 2015 18:19   

 

U subotu 'City Beats & Pole Battle Adria' party u prepunom Green Gold Clubu predvodili su atraktivni performeri! Atraktivne hostese dodatno su zagrijale već vruću atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Sunglasses At Night - 18.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 19 Travanj 2015 18:18   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 929

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr