Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Tooloom - 07.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on četvrtak, 08. listopada 2015. godine u 19:10 sati   

 

U srijedu 'Tooloom' party u prepunom Green Gold Clubu predvodili su atraktivni performeri. Za glazbenu podršku zaduženi su bili dobro znani DJ Daisy i DJ Ossa. Atraktivne hostese dodatno su zagrijale već vruću atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
Gallery Club Zagreb - Fetish party - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 05. listopada 2015. godine u 18:13 sati   

 

U subotu su u Gallery Clubu mnogobrojne goste dočekale sexy ljepotice u kostimima izrađenim od kože te uvele ih u večer fetisha na velikom Fetish partyju. Djelić subotnje atmosfere iz prepunog kluba pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 05. listopada 2015. godine u 13:24 sati   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - Prohibition party - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:55 sati   

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Prohibition party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Magic Saturday - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:50 sati   

 

Početak listopada u jednom od najposjećenijih klubova u Hrvatskoj ovog je vikenda bio posebno atraktivan. Do posljednjeg mjesta ispunjen H20 veselo je pozdravio dolazak jeseni, a da nema mjesta sivilu i hladnoći pokazali su sportski apoloni koji su uz strane i domaće hitove plesali do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 1006
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr