Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Klapa Kampanel - 30.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 01 Listopad 2014 20:49   

 

Svima je već dobro poznato kako je utorak dan rezerviran za klapsku pjesme. Green Gold Club iz tjedna u tjedan ima čast ugostiti jednu od najuspješnijih klapa, Kampanel, koja se već udomaćila u Zagrebu, a kako sami kažu ni jedan nastup nije isti. Kako zvuči kada desetorica veličanstvenih stanu na pozornicu i zapjevaju klapsku pjesmu, jučer je brojna publika imala prilike čuti.

Više...
 
Modesto Rijeka - Utorak - 30.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 01 Listopad 2014 18:18   

 

Utorak u Modestu protekao je uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se, pilo i uživalo do sitnih jutarnjih sati.

Više...
 
Zagreb - Bundekfest: Massimo i klapa Cambi - 28.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 17:13   

 

Završio je prvi vikend najveće regionalne jesenske manifestacije Bundekfest 2014.! Međunarodni festival balona, gradovi Rim i Budimpešta, veličanstveni koncerti sjajnih glazbenika te brojni zabavni sadržaji privukli su tisuće posjetitelja na najljepše zagrebačko jezero. Massimo i klapa Cambi sinoć su pred prepunom koncertnom arenom izveli neke od najljepših ljubavnih pjesma te na najbolji način ispratili prvi vikend zagrebačkog festivala. Ljubitelji dalmatinskog zvuka uživali su u sjajnoj vokalnoj izvedbi pjesama poput Ne more mi bit, Cesarica i Moje izgubljeno blago, dok je Massimo svoje fanove raspjevao pjesmama poput Sjaj u travi, Suze nam stale na put i Stranac u noći.

Više...
 
Aquarius Zagreb - RIT Croatia brucošijada - 27.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 28 Rujan 2014 23:43   

 

U subotu u klubu Aquarius u Zagrebu održala se je velika RIT Croatia brucošijada. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
Green Gold Club - City Beats - 27.09. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 28 Rujan 2014 18:33   

 

U subotu 'City Beats' party u prepunom Green Gold Clubu predvodili su DJ Daisy i prekrasne FIRST Entertainment dancers! Atraktivne hostese dodatno su zagrijale već vruću atmosferu. Kako je to izgledalo pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 836

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr