best3103171

Peti We Love Sound party u zagrebačkom Bestu prošao je uz uzavrelu atmosferu, pozitivnu energiju i puno ljubavi prema kvalitetnoj elektroničkoj glazbi. Zagrebačka publika je opet dokazala da je jedna od najboljih publika. Posjetitelji su napunili klub već oko ponoći, podržali najbolju hrvatsku Djicu Marinu Karamarko, dočekali berlinski dvojac uz ovacije te plesali do kraja uz odličnog Andreu Ljekaj.

Na We Love Sound došli su posjetitelji iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja Bosne i Hercegovine i Slovenije, ali i gosti koji su doputovali čak iz Španjolske.

Organizatori We Love Sound događaja i Sonus festivala nastavljaju s vraćanjem Zagreba na europsku party mapu i organiziranjem Zagreb Weekend Takeover festivala koji će se održati 2. i 3. lipnja 2017. u sportskom parku ŠRC Mladost na Savi i klubovima Johann Franck, Boogaloo, Opera i The Best.

Tekst: Press
Fotografije: Hrvoje Slebur

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO