brucosijada2210161

Tisuće rasplesanih studenata oduševljeno se zabavljalo na Sveučilišnoj Brucošijadi. Iako su tek prva studentska godina, mladi iz cijele Hrvatske oduševili su načinom zabave, modnih odabirom ali i plesnim i pjevačkim umijećem. Danima unaprijed rasprodana Brucošijada ponudila je glazbeni izbor za svakog. Više od 3000 studenata zabavljalo se na tri pozornice i tri vrste glazbe. Na Blue stageu nastupili su popularni hrvatski DJ-i eM Bee i Jurki uz čije se urbane hitove plesalo do ranih jutarnjih sati. Na Black stageu nastupili su šibenski DJ duo Mrtvo hitovlje kao i grupe Bang Bang i Mnogi drugi dok su ljubitelji domaće glazbe na Red stageu uživali u glazbi Tamburaša za dušu.

„Hvala svima na posjeti i isprike svima koji nisu uspjeli doći do karte. Još jednom smo pokazali da je Brucošijada u SC-u najluđi studentski tulum godine. Hvala i svim partnerima koji su nas podržali, posebno Zagrebačkoj banci. No, sada se treba uozbiljiti i posvetiti se akademskim obavezama.“ - izjavio je zamjenik predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Marko Lepoglavec.

Novouređeni prostor Studentskog Centra oslikan očaravajućim grafitima zagrebačkih uličnih umjetnika Sveučilišnom Brucošijadom najavio je povratak kultnog okupljališta studenata na ljestvicu najpoželjnijih zagrebačkih party destinacija. Uz pomno biranu glazbu u skladu s trendovima mladih, vrhunski uređeni prostor, atraktivne izvođače i brojne dodatne sadržaje najavljuje još brojne nezaboravne provode koji obećaju veselu plesnu akadmesku godinu.

Sveučilišna Brucošijada u organizaciji je Studentskog zbora PMF-a, Studentskog zbora Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Studentskog Centra Zagreb, powered by Zagrebačka banka.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO