danijela1904171

Glazbena bajka Danijele Martinović pod nazivom Zauvijek zajedno dugo će ostati u sjećanju svima koji su do posljednjeg mjesta ispunili koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. U više od dva sata ispunjenih dubokim emocijama Danijela je publici otpjevala najveće hitove dugogodišnje karijere. Jednu za ljubav, Što sam ja, Ide mi, Brodolom i mnoge druge pjesme publika je pjevala u glas s Danijelom.

Publika je s velikim pljeskom dočekala i goste koncerta. Glazbena diva Doris Dragović otpjevala je pjesme Željo moja, Malo mi za sriću triba i Ima nešto u tome i koncertu dala dodatnu notu. Zadarska je pak klapa Munita iznenadila duetom s Danijelom u pjesmi Došlo vrijeme, poznatijoj kao Košuljica iz doba Magazina.

Izvrsna produkcija, mapping s dosad u Hrvatskoj neviđenim elementima, vrhunska izvedba Danijelinog proširenog benda ovu su čaroliju učinili nezaboravnom. Posebni trenuci bili su i nastupi gostiju koncerta.

U koncertu su uživale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput košarkaške legende Dina Rađe, Jelene Rozge i Stjepana Hausera, savjetnika Predsjednice RH dr.sc. Tomislava Madžara, pomoćnika ministra prometa Josipa Bilavera, TV voditeljice Ivane Šundov Hojan, predsjednika uprave Croatia Recordsa Želimira Babogredca, Alke Vuice i brojnih drugih.

Danijela Martinović koja je blistala u kreacijama modnog dvojca Arileo, u mjesecima koji su pred nama priprema nam brojna glazbena iznenađenja u kojima će uživati fanovi diljem Hrvatske.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO