Da se premijerno izdanje festivala Club MTV Europe Summerblast jedva čeka dokazao je prvi u nizu warm-up partyja koji se jučer održao u prepunom zagrebačkom klubu Johann Franck. Zvijezda večeri ispunjene vrhunskom glazbom bio je Jonas Blue, a oni koji su propustili njegov nastup moći će ga ponovno vidjeti i na velikoj završnici ljetne party sezone festivalu Club MTV Europe Summerblast koji će se održati 19. i 20. kolovoza u Poreču.

Priliku da uživaju u ritmovima londonskog glazbenika Jonasa Bluea, hrvatskog DJ-a Alda Morra ali i u neobičnim obradama svjetskih hitova u izvedbi sjajnog Jägermeister Brass Banda nisu propustili ni brojni poznati pa su se tako u oduševljenoj publici našli glazbenici Vanna i Ivica Propadalo, Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović, model i poduzetnica Kristina Šalinović, glumica Nera Stipičević, plesačica i koreografkinja Larisa Navojec, sportaš Igor Pokrajac, bivša Miss Hrvatske Ivana Mišura, televizijski voditelj Dean Pelić, modni znalci Boris Banović i Neven Ciganović, bivši stanari Big Brother kuće Katja Usenik i Fabio Čulinović te brojni drugi.

Kako bi ljubitelji plesne glazbe bili dobro zagrijani i spremni za veliku završnicu, warm-up partyji trajat će tijekom ljetne sezone pa će se tako, nakon jučerašnjeg partyja u Zagrebu, sljedeći održati 21. srpnja u Dance Areni u Umagu, a samo dva dana kasnije, 23. srpnja, u klubu Noa na Zrću.

Festival Club MTV Europe Summerblast je boutique festival pop i elektroničke glazbe čije će se premijerno izdanje održati na porečkoj Peškeri, a dosad su kao izvođači najavljeni Example, Jonas Blue, Steve Aoki i Zeds Dead, dok se druga faza line-upa očekuje u narednim tjednima. Bit će to svojevrsna kruna događanja Poreč Open Air koji će se u Poreču održavati od 19. lipnja do 28. kolovoza i posjetitelje uveseljavati brojnim koncertima, uličnim performansima, predstavama i drugim programom.

Sve early bird ulaznice za festival Club MTV Europe Summerblast su rasprodane, a one po regularnoj cijeni od 370 kuna moći će se osigurati putem službenih stranica www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr.

Glavni sponzor partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te na Instagram profilu.

Tekst: Press
Fotografije: Goran Berović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO