bieber0911161

Sretan sam što sam večeras u ovoj kući ljubavi!“, s prepunom Arenom Zagreb podijelio je Justin Bieber koji je u hrvatskoj metropoli nastupio u sklopu svoje svjetske turneje PURPOSE. Upravo je purpose, odnosno svrha, bila glavna misao vodilja jučerašnjeg spektakla pa je tako obožavatelje podsjetio da je svatko, bez obzira na godine i porijeklo, jedinstven te da treba težiti biti najbolja verzija sebe.

Horde fanova počele su se okupljati već od ranog jutra ispred zagrebačke Arene kako bi iz prvih redova vidjeli svojeg idola koji se na pozornicu spustio u staklenoj kocki, praćen vriskom i suzama radosnicama. Uzbuđenje vojske belibera vrhunac je doseglo kad im je Justin pružio neočekivanu priliku da mu postave nekoliko pitanja pa je tako dvjema sretnicama otpjevao njihove glazbene želje, otkrio da mu je najdraži bend Twenty One Pilots te im još jednom poručio da vjeruju u sebe.

What Do You Mean, Boyfriend i Baby samo su neki od hitova koje je uglas s kanadskom superzvijezdom pjevalo više od 17 000 ljudi, a iznenadio ih je i akustičnim verzijama pjesama Love Yourself i Cold Water. Osim što savršeno pjeva i pleše, Justin je tako pokazao i da odlično svira gitaru i bubnjeve, a publiku je zadivio akrobacijama na trampolinu. Posljednji taktovi hita Sorry ispratili su Justina, plesače i prateći bend uz jedan od najdojmljivijih specijalnih efekata - kišu koja je potopila cijelu pozornicu.

Uoči koncerta, Justin se opuštao u jaccuzziju, posebno za tu priliku postavljenom u backstageu, a dočekali su ga i najukusniji specijaliteti pripremljeni od domaćih namirnica s tržnice Dolac. Štrukli, svježa jadranska riba i pizza iz Basta Gourmet Bara samo su neke od poslastica u kojima je uživalo i više od 150 ljudi koji su dio Justinovog tima.

Iako se cijela produkcija odmah nakon uspješnog koncerta uputila u Poljsku gdje ih sutra očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka. Tay se zagrebačkoj publici predstavio i na koncertu, baš kao i grupe The Knocks i MiC Lowry.

Menadžment pjevača izuzetno je zadovoljan cijelim koncertom i organizacijom, a Justin je beliberima obećao novi susret i s pozornice otišao uz riječi „Vratit ću se“.

Tekst: Press
Fotografije: Julien Duval

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO